Ahojte som druháčka na gyme semináre si chcem zvoliť biolu a chemiu. chcem byť psychiatričkou ale to sa nedá bez medicíny biola ma aj baví chemia menej. viem že sa tam dá len ťažko dostať, mala by som sa už začať pripravovať? mám si hľadať len na internet
@movehigher som. A na vacsinu medin beru okolo 20% len u nas beru 8% priblizne. Ja som mal furt trojky takmer styrky z chemie a vsetko som sa doucil v maturitnom rocniku.
Pozri si aj matiku tiež som na gyme a minule nám hovorila učiteľka biológie že na prijímacích skúškach vraj budu chcieť aj nejaké "logické" veci.. záleží od toho kam chceš ísť .. neplatí to pre všetky VŠ ale pre istotu
@8 práveže dostať sa je problém. jasné že aj sa tam udržať ale tak učiť sa viem donútiť. ale ako sa dostaneš bez uplatku ? :/ @12 veď akože v škole som sa učila
@bress kolko hodin priemerne sa učíš cez skuškove? a kolko cez normalne dni? je to tam tiež tak že prídeš len na pár hodín a zvyšok dňa maš volny ako na ostatných výškach ?
@movehigher od rana do vecera tazko povedat presne kolko to je hodin. Ale mimo gymu a a obchodu nevychadzam ani bars z domu. A zalezi kolko prokastrinujem. Mimo skuskoveho zalezi na cast roka, nekedy je toho fakt moc a nekedy ne vela no. A neni to ako na inych vyskach, ked ti kamarati budu rozpravat jak to maju oni, tak sa iba budes srat. Ale zalezi aj od mediciny, ja sa seriem aj na nektore ine mediciny
V CR mysli, ze na prijmakach na tych lepsich fakultach uplatky nesu a ani na skuskach.
Pozri ja som mal v rocniku baby, co sa ucili na medinu o 2. rocnika strednej a nedostali sa. Ja som vtedy ani nemal sajnu, ze tam pojdem tak som patricke z biologie a chemie vedel velke hovno ( ani nazvoslovie, nic ) a dostal som.
@bress ešte raz čo s tým gymom a obchodnou ? a na ktorej si ? ja by som bola rada keby som sa dostala do Martina fuuuu tak ja teraz naozaj neviem keď hovoríš že ani nevychádzaš z domu nechcme sa každý deň 6 rokov iba učiť ale zas veľmi by ma tá psychiatria bavila, čo myslíš mám ísť do toho ?
@movehigher no, ze pocas skuskoveho nevychadzam z domu iba do posilovne a nakupit si jedlo do obchodu. To je len tak pocas skukoveho, pocas semestra sa da. Su tam nektore zle tyzdne ale skuskove je furt horsie.
Ja som na 2lf. A neviem ci normalneho cloveka moze bavit psychiatria
@movehigher neviem este. A ono hovorit, ze tam idem je dost odvazne, kedze clovek si jednak zvoli a nakonec zmeni nazor aj 5x. Ja uznavam najmenej psychiatriu a onkologiu z oborov .
@bress ja už som veľa krát zmenila ale toto je moje končené rozhodnutie ktoré som si zvolila po 3,5 rokoch rozhodovania práve tú onkogologiu by som chcela keby mi to nevšlo s psychiatriou prečo neuznávaš ? ako to myslíš?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@12 veď akože v škole som sa učila
V CR mysli, ze na prijmakach na tych lepsich fakultach uplatky nesu a ani na skuskach.
Pozri ja som mal v rocniku baby, co sa ucili na medinu o 2. rocnika strednej a nedostali sa. Ja som vtedy ani nemal sajnu, ze tam pojdem tak som patricke z biologie a chemie vedel velke hovno ( ani nazvoslovie, nic ) a dostal som.
Ja som na 2lf. A neviem ci normalneho cloveka moze bavit psychiatria