ahojte .. takze tento rok maturujem a kedze by som chcel ist rad na pravo ( mozno politologia , este si niecom celkom isty) mal by som zaujem o pripravne kurzy ,kt. kazdorovne ponukaju pravnicke fakulty .. najma sa zaujimam o UPJS a UMB kedze tie su mojmu
tie kurzy ktoré už začali organizuje Slovenský vzdelávací inštitút takže ešte nič nepremeškal, a tie kurzy by ti mali pomôcť keďže sa tam vraj preberá čo bude na skúškach a aj v prvom ročníku takže sa ti to zíde
@Lewin tak tie organizované VŠ sú asi užitočnejšie keďže si to organizuje škola sama a tým pádom asi vedia čo ti bude treba a čo nie, a tie začínajú väčšinou až po novon roku takže máš čas skús pohladať nejaké info najlepšie od nejakého kamaráta ak na tej škole je
no ano ale co mysli upjs bude robit aj v novom roku nejaky kurz na dva alebo tri mesiace ked uz teraz jeden prebieha a konci nejaky ten mesiac pred maturitou ? ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov