chodil niekto na prípravný kurz z chemie a biologie do bratislavy?oplati sa do toho investovat,teda da sa tam nieco naucit,pocitaju sa tam aj priklady,alebo je to len sama teoria?..potesim sa vsetkym dobrym radam...
Vybrala som si uplne iny smer, ale chodila som na 2 pripravne kurzy. A myslim, ze keby som sa namiesto casu straveneho tam podstivo ucila doma, dopadla by som este lepsie.
stačí že si kúpiš testy, prejdeš ich dvakrát a máš to isté..ak rozumieš chémii a biole tak no problem s testami...
kamošky tri chodili na kurz na UK do blavy, Lek. fak., jedna sa dostala aj to len tak tak...zvysne dve ne..a dalsia nechodila a suverenne sa dostala..
videla som, čo preberali na chemií..tie príklady čo sú v testoch nevedeli ani tie z doučka(používali vzorče čo na gympli sme ani nemali.), takže vážne nevidím zmysel toho všetkého..radšej tie testy prechádzaj a máš to..
ja som tiez chodil na pripravny kurz, ale po polovici som toho nechal... svedomita priprava doma je urcite lepsia... nastastie som sa dostal tam,kde som chcel a stale som studenet.
Rozhodne neodporúčam chodiť. Táto prípravka vás na niťč nepripraví, zbytočné vyhadzovanie peňazí. Univerzity to nerobia pre prípravu študentov, ale aby len zarobili....
ja som na ziadny pripravny kurz nechodila a dostala som sa na 3.LF do prahy,,ja tym kurzom osobne moc neverim,myslim skor ze je to mrhanie casu..clovek tam travi vikendy,je unavney z celeho tyzdna a nedokaze sa nato dostatocne sustredit..podla mna je lepsie zohnat si modelove otazky,zistit co od teba vyzaduju a pripravovat sa doma..alebo niektore veci prebart na sukromnom doucku s tvojim profakom z gympla..moj nazor..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
kamošky tri chodili na kurz na UK do blavy, Lek. fak., jedna sa dostala aj to len tak tak...zvysne dve ne..a dalsia nechodila a suverenne sa dostala..
videla som, čo preberali na chemií..tie príklady čo sú v testoch nevedeli ani tie z doučka(používali vzorče čo na gympli sme ani nemali.), takže vážne nevidím zmysel toho všetkého..radšej tie testy prechádzaj a máš to..