Ahojte..Potreboval by som poradiť...Chcem študovať žurnalistiku alebo masmediálnu komunikáciu po skončení gymka a rozmýšľam či sa mám prihlásiť na prípravný kurz..Stojí to celkom dosť a preto potrebujem poradiť či mi to pomôže v príprave na skúšky, alebo
na žurnalistike robia aj jednodňový kurz, ten vychádza tuším niečo okolo 30 eur a pripravia ťa na ňom na kamerovú skúšku... Inak kurzy považujem za zbytočné vykrádačky peňaženiek... Poznám kopu kamošiek, ktoré do toho vyhodili ťažké prachy a bez efektu. Buď na niečo máš, alebo nie, ak na to nemáš vlohy a ak nemáš všeobecný prehľad, tak ti ani sv. Jozef nepomôže, nie tak ešte kurz... To ti už skôr pomôžu úplatky, ako kurzy (nie, nehovorím z osobnej skúsenosti ) Ale ten jednodňový aj tak odporúčam
ja som za kurz....idem chodit tiez, na psychologiu, a mam to rovno v bystrici na fakulte..stoji to 181eury co je podla mna dost vyhodna cena...ono je to jeden fach, ti profesori co prednasaju aj na kurzoch zostavuju aj prijmacky, cize bez ich pripravy je pravdepodobnost ze sa dostanes na vysku o dost mensia, kedze riadne nevies co na prijimacky vyzaduju a pripravujes sa individualne, z vlastnych materialov..je to sice biznis ale je to obavam sa jedine riesenie
Na žurnalistiku sa človek ťažko dostane, ale do BA a Ružomberku má človek šancu...Ale ked´ chceš byť dobry novinar, clovek nato nepotrebuje školu - tá škola ho nenauci pisat,bud to vieš alebo nie. Ale skor by som isiel na tvojom mieste na masmedialnu komunikaciu do trnavy, ale je tam natresk a bez kurzu sa tam nedostanes cca 2100 ludi, 100 beru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
že www.siv.sk a treba sa prihlásiť načas, kapacita je obmedzená
bola som na oboch, zobrali ma na obe..........FiF aj FMK.........
a jasné, za kvalitu sa platí