Pripravujuci sa pad eura, vojna na ukrajine, americania vsade v pobalti, ISIS
kde to podla vas az skonci??????????????????
prosim si iba seriozne odpovede ludi ktorych to zaujima, blbe poznamky prosim vas sem fakt nie...a tiez prosim nech sa vyjadruju len dospeli ludia nie deti
Ked prekrocia slovenske hranice a zistia, ze je rok 1985
Vlastne Tm je tiez trochu zle Bra amici si zmyslia, ze nas rusi utlacaju a pod. A ze trpime... tak rozputaju boje a zabiju meciara, carnogurskeho, gasparovica a nerozdelia ceskoslovensko...
podla mna je uz konec , ale kto neni zobrak, v klude moze odist ,zobrakom americania zaplatia 1500€ za zabitie ruskeho vojaka (neviem ci je to pravda ale niekde som to postrehol, ze ukrajincom tolko platili ) ....
@antifunebracka tebe jebe ? americania su strasny imperialisti, oni by boli najradsej keby im patril cely svet, ved pozri sa co robia, oni beru vojnu ako stav aby sa im predavali zbrane, nepodaril sa konflikt v Sirii tak isla na rad Ukrajina ale tentokrat je dovod podla mna aj ekonomicky (kedze cina vyvija menu krytu zlatom) ...
osobne som proti politike a ak mam pravdu povedat nemam rad ani rusko , ale s jeho nazarom na tuto vec VIAC-MENEJ suhlasim:
,
a uz aj keby mas radsej USA tak iba IDIOT a KISKA by chcel aby tu mali nejake logisticke centrum alebo aby sa sem priblizovali nejake americke armady a podobne , lebo sme dost blizko Ruska , takze mozme predpokladat ze ak by bola vojna rusi by isli po tychto centach najblizsie k nim.
@marjy77 a preco si myslis ze americania maju navrch ? neviem si predstavit ze Rusko a Cina by mohli prehrat.......... A ver mi ze ak by islo do tuheho tak vacsina europskych statov by od toho dala ruky prec a nebojovala proti Rusku A Cine,,,,......svatovu vojnu nechce nikto ale take USA by sa potesilo keby sa im podarilo rozputat vacsi konflikt medzi ruskom a europou , ziadne straty a len by dodavali zbrane ako v minulosti .....
a s tretou vetou suhlasim, to je pravda
neviem či majú navrch, ale povedala by som že ony malú roztiahnuté svoje siete po celom svete, pričom Rusko a Čína sú silnejší skôr po militaristickej stránke,
američania len budú manipulovať a manipulovať kým nedosiahnu svoje a je vlastne jedno či to bude trvať rok alebo 100 rokov
a čo sa tíka toho dodávania zbraní v tom máš pravdu
@marjy77 preco si myslis ze USA dosiahnu svoje, aj na druhej strane nieco robia. Ak sa im nepodari vyvolat vojnu tak podla mna POMALY ALE ISTO sa ich moc bude uz len znizovat (ak sa samozrejme Cine podari vyvinut menu krytu zlatom ako to planuje ). A robia to preto lebo USA cielene manipuluje s inflaciou (dokonca aj s cenami drahych kovov= drzi ich dole ) tak aby sa im znizila zadlzenost na ukor ostatnych krajin.
@antifunebracka nepozeram ich videa aj ked tieto 2 sa mi zdaju logicke hlavne to co hovori slota, ale nechajme extraplus extraplusom ..... ale , ja len dufam ze americky kiska tu nepostavy logisticke centrum, lebo ak by naozaj islo do tuheho tak sme zatiahnuty do vojny a Rusko niesu ziadne lamy a mozu zautocit prave na takuto americku zakladnu ktora je k nim dost blizko, lebo USA su len zidia ktory tahaju do vojny ostatne staty prave týmito ich vyjebanymi zakladnami a provokaciami po celom svete . Aj ja mam 2 americke iphony ale tu ide o ich bezohladnu vojnovu taktiku a nie o americanov (ako o ludi).........
ja som celkovo nikdy nepochopil, na co su vojny vlastne dobre. respektive by som cakal, ze sa ludstvo za celu svoju historiu konecne nauci, ze konflitky plodia len dalsie konflikty. ale darmo, k moci to vseobecne taha debilov neschopnych pripustit kompromis len kvoli tuzbe po este vacsej moci, este vacsom mnozstve penazi a v neposlednom rade preto, aby neutrpelo ich ego. priznam sa, ze celkovo tie konflikty velmi nesledujem, lebo mi je zle z toho, ako velmi nespravne dokazu vysoko postaveni ludia premyslat. ale nikto na svete ma nepresvedci o tom, ze celu situaciu by nevyriesilo jedno jedine polhodinove stretnutie mocnosti, pred ktorym by kazdy nechal svoje ego a debilitu za dverami.
@suzanne11 moc akotaka je blbost...problem je, ze tento svet by nefungoval, ak by niektori nemali viac moci ako ini..darmo, toto mi pripada ako neriesitelna situacia.
@suzanne11 si idealista, no...co ti poviem na to, aby sa clovek k moci dostal, nesmie mat chrbtovu kost...staci, ze v mojom malom meste poznam par ludi a vdaka tomu viem pomerne presne, ake svinstva sa deju "tam hore"...a to si treba uvedomit, ze tito ludia su nic v porovnani s ludmi so skutocnou mocou...tam sa proste clovek s charakterom bud to nechce dostat, alebo sa tam neudrzi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Vlastne Tm je tiez trochu zle Bra amici si zmyslia, ze nas rusi utlacaju a pod. A ze trpime... tak rozputaju boje a zabiju meciara, carnogurskeho, gasparovica a nerozdelia ceskoslovensko...
ASPOŇ NIEKTO TU MA ZDRAVÝ ROZUM!!!!!!!
@antifunebracka tebe jebe ? americania su strasny imperialisti, oni by boli najradsej keby im patril cely svet, ved pozri sa co robia, oni beru vojnu ako stav aby sa im predavali zbrane, nepodaril sa konflikt v Sirii tak isla na rad Ukrajina ale tentokrat je dovod podla mna aj ekonomicky (kedze cina vyvija menu krytu zlatom) ...
osobne som proti politike a ak mam pravdu povedat nemam rad ani rusko , ale s jeho nazarom na tuto vec VIAC-MENEJ suhlasim:
a uz aj keby mas radsej USA tak iba IDIOT a KISKA by chcel aby tu mali nejake logisticke centrum alebo aby sa sem priblizovali nejake americke armady a podobne , lebo sme dost blizko Ruska , takze mozme predpokladat ze ak by bola vojna rusi by isli po tychto centach najblizsie k nim.
vlastne keď tak premýšľam, tak by bolo lepšie nechať američanov hneď vyhrať, lebo bojovať je aj tak zbytočné
my musíme bojovať sami za seba a nezabúdať na to že aj oni sú len ľudia ktorý majú zlých vodcov tak ako mi
Kurzová kalkulačka: » kurz-euro.zones.sk/... kurzova-kalkulacka/
Dolár graf: » kurz-euro.zones.sk/... kurzy/USD-dolar-spojene-staty-americke/
a s tretou vetou suhlasim, to je pravda
neviem či majú navrch, ale povedala by som že ony malú roztiahnuté svoje siete po celom svete, pričom Rusko a Čína sú silnejší skôr po militaristickej stránke,
američania len budú manipulovať a manipulovať kým nedosiahnu svoje a je vlastne jedno či to bude trvať rok alebo 100 rokov
a čo sa tíka toho dodávania zbraní v tom máš pravdu
@antifunebracka nepozeram ich videa aj ked tieto 2 sa mi zdaju logicke hlavne to co hovori slota, ale nechajme extraplus extraplusom ..... ale , ja len dufam ze americky kiska tu nepostavy logisticke centrum, lebo ak by naozaj islo do tuheho tak sme zatiahnuty do vojny a Rusko niesu ziadne lamy a mozu zautocit prave na takuto americku zakladnu ktora je k nim dost blizko, lebo USA su len zidia ktory tahaju do vojny ostatne staty prave týmito ich vyjebanymi zakladnami a provokaciami po celom svete . Aj ja mam 2 americke iphony ale tu ide o ich bezohladnu vojnovu taktiku a nie o americanov (ako o ludi).........
k moci to hlavne ťahá ľudí túžiacich po moci, a asi sú aj neempatickí, sebeckí, egocentrickí -teda asi vacsinou
takže vlastne súhlasím s tým čo si napísal
hej dolár voči euru velmi posilnil
však ja viem, len keby tú moc využívali pre dobro ľudstva
a nielen svoje zámery - ja som trochu idealista či čo
však ja viem