Kde sa zvyknete v online priestore prirodzene zoznamovanť s ľuďmi s podobnými hobbami a záľubami? (žiadne plytké zoznamky typu Tinder a badoo) Využívali by ste nato napr. appku, pokiaľ by z toho nekricalo že tam ide chlapom iba o sex?
Kámo, takú appku keď niekto vymyslí, tak bude mať u mňa veľký obdiv, aby z nej vyselektoval mužov, ktorým by išlo len o sex a ktorý by si chceli len radi a účinne zaprcat. Možno bude musieť na to použiť detektor lži. Už je to takmer nemožné, to sa šíri rôznymi zoznamkami ako vírus, najviac tými najviac o ničom facebookovými, kde sa zoznamujú častokrát tí najväčší skrachovanci. Ja aj ľutujem tie dievčatá, že musia na takýchto debilov narážať, lebo potom už nemajú ani takú dôveru k tým normálnym, ktorí tam prišli kvôli tomu účelu ako píšeš, teda zoznámenia sa.
Keď tak, keď to už nejde ani naživo alebo nedarí sa, nie je až tak kontaktov, tak ísť do blízkeho mesta na singles stretnutie, kde sa vidíte naživo a môžete sa tak spoznávať. To sa mi zdá ako pomerne dobrá voľba, hoci neviem nakoľko účinná.
Vymyslis appku so zamerom zoznamky ale potom zistis, ze tam chodia uchylaci ale neriesis to lebo na tom zarabas. Ale take uz nieco podobne urcite funguje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A zoznamovanim myslim aj kamaratstvo.
Keď tak, keď to už nejde ani naživo alebo nedarí sa, nie je až tak kontaktov, tak ísť do blízkeho mesta na singles stretnutie, kde sa vidíte naživo a môžete sa tak spoznávať. To sa mi zdá ako pomerne dobrá voľba, hoci neviem nakoľko účinná.