- Ze mi ide lepsie cuvat, ako jazdit dopredu (*dokonca aj, co sa zatacania tyka - proste )
- Prislo mi čudné, že mi Tvoj avatar az tak čudný neprisiel
a neposlednej rade
-ze ma pozval na svoju narodeninovu oslavu clovek, s ktorym sa az tak velmi nepoznam a pritom vyberal len vyberany kolektiv (takze to bolo naskor len tak zo slusnosti a tolerancie, ze mame jednu velmi dobru spolocnu priatelku)
Dal som si na jebak na tvari nejaky pripravok na jebaky... zrazu sa mi na tvari objavila krvava chrasta... a na obale bolo napisane nepouzivajte na tvar... tak mi pride cudne ze pripravok na jebaky nemozem pouzivat na tvari
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
- Ze budem mat same 1 na vysv.
- Ze mi ide lepsie cuvat, ako jazdit dopredu (*dokonca aj, co sa zatacania tyka - proste )
- Prislo mi čudné, že mi Tvoj avatar az tak čudný neprisiel
a neposlednej rade
-ze ma pozval na svoju narodeninovu oslavu clovek, s ktorym sa az tak velmi nepoznam a pritom vyberal len vyberany kolektiv (takze to bolo naskor len tak zo slusnosti a tolerancie, ze mame jednu velmi dobru spolocnu priatelku)
posledný týždeň sa posralo, čo sa dalo a vôbec sa mi nedarilo a prežil som to ako tak...
vypil som fľašu portského a ešte som schopný dopísať tieto vety...
(dosť divné? )
Dodám:
-Škoda 120 má spotrebu ako Audi 100 ale výkon je polovičný?
-Soňa (ex, internal fact) ma dnes objala a pobozkala?
je to v prdeli!
a že ešte držím pokope.