@ nikeboy nie niesom neodcudzujem cernochov alebo cinanov ci japoncov za to ze su inej pleti mne sa praveze japonky velmi pacia maju take pekne sikme oci ja niesom na 100% RASISTA!....urcite nie!
mne sa páči,že sa ani opýtať nemohol bez toho,aby sa hneď neohradil, že on nieje rasista. ak sa niekto pýta na niečo ohľadom rasy, nieje hneď rasista, @nikeboy
@12 no ale zalozil si tu po sebe ankety o tom istom. a to nev berem do uvahu ze v tej druhej ako si popisal aziatou, si napisal blbost, lebo nie vsetci su taki ako tam pises. tak isto aj v afrike...mas vysokich a mas aj niskich...aj v odtienoch pokozki su rozdieli. takze skor si vsetkich hodil do jedneho vreca. ako bi napriklad europan nemohol mat kucerave vlasy ...
@tesfaye vadia mi preto lebo sa nevedia slusne spravat a len sa biju neda sa s nimi dohodnut ale preto ze su inej pleti to mi nevadi vobec!........ja som mal spoluziacku ciganku a bola slusna a nic mi na nej nevadilo a dobre sa ucila a jej sesternica takisto je slusna a je kocka obidve su kocky
@tesfaye ano ale tych je menej a ti su aspon slusnejsi ale ciganov najdes malo slusnych ale su aj vynimky samozrejme vacsina z nich su drzi a bitkari!........ty ich mas rad?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
( V TOM ZMYSLE ZE JA NIESOM RASISTA )!!!
nie si rasista len ti vadia cigáni...
mne sa páči,že sa ani opýtať nemohol bez toho,aby sa hneď neohradil, že on nieje rasista. ak sa niekto pýta na niečo ohľadom rasy, nieje hneď rasista, @nikeboy
@16
takže ti vadia aj nepracujúci bieli??? a aj tí ktorí sa nevedia slušne správať??