ako upokojiť kamarátkinho rozzúreného rodiča (konkrétne otca cholerika, deprimovaného celým svetom)? a mám vlastne niečo robiť alebo sa radšej nemám pchať do cudzích vecí a tváriť sa, že som hluchá a slepá?
totiž, ako to tak vidím, holky bývajú ockovi miláčikovia...preto ani moju segru foter nikdy nechce pustiť dlhšie, než do siedmej von, keď je u nás, a tiež má 15 rokov..
ale zase nehvoorí jej chobotiny a nič po nej nehádže...tak zdravo..
ale neviem...do tohto by som sa nejebal...len ak tak dačo proadil kamoške, ale čo...zdrhnúť a emigrovať..
Ja si myslím, ze aj vy by ste mali pochopit ze mate len 15 a zato sa o Vás rodicia boja. V dnesnej dobe ked vyrastiete pochopite to .. mala by kamaratka ukazat ockovi ze jej moze doverovat, a ze nic zleho nerobi Popripade nech sa dohodnu ze napriklad týžden vyskusaju tak ze ju pusti dlhsie vonku a ked porusi slub na kolku sa dohodnu tak potom ak vsetko dodrzi tak oco pochopi ze si už velka baba a moze ty doverovat
Drzim palce a ak je este jedinacik nech sa ani necuudje otcovia sa boja
hlavne sa do toho moc nestrkaj. bud jej oporovou ale prilis sa do toho nestrkaj. je dobre mat v takej situacii priatelov a vidno ze ti si skutocna priatelka pre nu. takze ju podporuj ale nestrkaj sa prilis do toho. je nebezpecne kopat do osieho hniezda. v tomto jej moze pomoct len rodina. ona a jej otec si to musia sami vyriesit.
on po nej hádže predmety každého druhu a vrieska že je špinavá piča. a práve ju vraj aj zbil a za všetko môžem vraj ja, nahováram ju a ponúkam jej drogy.
@mm47 - kamarátka tvrdí, že keď sa opije, tak rozpráva hlavne o tom, ako chcel utiecť s hippiesákmi a fajčiť trávu a namiesto toho musí pracovať s debilmi a robiť veci s ktorými sám nesúhlasí (pracuje v práve a podporovať systém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
totiž, ako to tak vidím, holky bývajú ockovi miláčikovia...preto ani moju segru foter nikdy nechce pustiť dlhšie, než do siedmej von, keď je u nás, a tiež má 15 rokov..
ale zase nehvoorí jej chobotiny a nič po nej nehádže...tak zdravo..
ale neviem...do tohto by som sa nejebal...len ak tak dačo proadil kamoške, ale čo...zdrhnúť a emigrovať..
jaj bodaj by som vedela pomoct ale mam doma slabsi odvar toho a nic sa s tym neda..
bohužial, nič iné nepomôže...
medzicasom z jej neprijatelneho spravania zacal obvinovat mna, vraj ju "navadzam na zle". toto uz co je?
a k mojim kamaratkam je omnoho omnoho milsi a SLUSNEJSI nez ku mne aj ich skor vypocuje.
ale ok, nebudem sa radsej motat, nech nenapacham viac skod....
Ja byt na jeho mieste, tak by som mal poucovanie 15r dievcata uplne na haku a rozhodne by na mna malo viac negativny efekt ako pozitivny.
A to nie som taky cholerik.
@acvd43xa7w Neviem ci vysoka nieco zmeni. Kym si na seba nebude zarabat sama, tak ju otec asi bude buzerovat uplne rovnako.
Drzim palce a ak je este jedinacik nech sa ani necuudje otcovia sa boja
on po nej hádže predmety každého druhu a vrieska že je špinavá piča. a práve ju vraj aj zbil a za všetko môžem vraj ja, nahováram ju a ponúkam jej drogy.
Moj foter to byt tak mu jebnem ked otvori usta na sestru