Doost dobry serial.. Cakat do septembra na nove casti, ach jaj... Co by som zmenil? V niektorych castiach sa to dost natahovalo... Kukal som obidve serie naraz v priebehu 2 tyzdnov asi pred 2 mesiacmi a uz som na par detailov zabudol, ze co sa stalo s niektorymi ludmi alebo tak.. Asi si to v auguste zrekapitulujem hehe
a jako viete ze jojka bude davat druhu seriu? ja by som tomu moc neveril, ved povedzme si pravdu jednotka mala mizernu sledovanost na to kolko to muselo stat... ale nebolo by to zle.. ja som videl celu 2 seriu za 3 dni kokos celkom fuska poviem vam DD a suhlasim wentworth je dobry
Tak si ho pozriem ked ho budu opakovat ale to sa asi este nacakam. Neviem ci sa mi oplati pozerat druhu seriu, bude to nadvazovat? Zrejme dost. Ja som videla akurat tak reklamy, no k celej casti som sa ani raz nedostala. Skoda...
ja som to videl uz davno ale aj tak si nenecham ujst ziadnu cast na jojke. a myslim ze nizka sledovanost nieje koli tomu ze to uz vsetci videli ale koli posahanemu Bailandu...
prave som dopozerala prvu seriu v telke a bolo to super.este nikdy ma ziaden serial takto nedostal,lebo tuto jednoducho neviete co bude dalej a ja verim,ze to nejako prezijem cez leto a hned po prazdninach bude druha seria.ma len zarazilo,ako to dopadlo,so Sarou (
so sarou si nerob starosti... vyse uz nepoviem DD, inak suhlasim aj mna este serial takto neoslovil az na jednu vynimku 24- the longest day... to treba videt!
Je to dobré páci sa mi to. Kamarát mi napálil aj druhú seriu na co budem cakať do nedele. Len som nevidela asi 19. a 20 casť z druhej serie to neslo pustiť. A som zvedavá na tretiu seriu. V seriáli je napatie. To ho robí dobrým.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
hm naco nieco menit?
nevete kedy bude trojka?
Ani sa nedivim ze je nizka sledovanost kedze vacsina sme to uz videli ... uz iba cakame na tretiu seriu..