caute, uz som sa to pytal inde, ale chcem pocut viacerych, poslednych par rokov sa mi pacia takmer vsetky dievcata, teda tie, ktore su fyzicky pritazlive. lenze ked si tak uvedomim, je to asi 90% zo vsetkych co vidim. problem je ten, ze sa mi pacia baby o
booože. veď nejde o vek ale o konkrétnu osobu. ja som "niečo mala", resp. mám s ľuďmi, ktorí sú odo mňa o 3 roky mladší, o takmer 10 starší aj s rovesníkmi, a nič z toho sa mi nezdá divné - teda, občas mi to príde zvláštne s ohľadom na okolie, ale o okolie predsa nejde. ide o to, ako sa cítiš s dotyčným človekom predsa, a na to prídeš.
dobre, tak 13 mozno nie, ale ak uz baba nevyzera ako dieta, od tych cca 15 tak v pohode. ale zasa neni som na deti
asi to nebudem uz riesit a zoberiem vsetko co pride. ked som mal ja 15 ci 16 a moje spoluziacky sa bavili s vysokoskolakmi, som sa divil a ziarlil, takze asi je to v poho
noo...poviem ti takto, v tvojom veku su baby dost na peniaze (niektore viac, niektore menej), preto idu po starsich...tie 16 ci kolko to maju, su viac na recicky a na peniaze menej...rob ako chces, nech ste vsetci spokojni
Neviem... mne sa do istého veku páčili rovesníci a dopadlo to tak, že môj starý má 26 a ja 19. A vôbec to nie je o peniazoch, svoje veci kupujem za svoje, on si svoje za svoje (pivo a obedy sa nepočíta, tam raz platím ja, raz on ). Lebo čo mám prísť za ním a povedať:,,Jéééj, pozri, aké členkové čižmičky som ti kúpila!" Alebo on príde za mnou:,,Jéééj, akú prevodovku som objavil, páči sa ti?" A je mi vyslovene blbé si pýtať peniaze na moje rozmary, takže nie všetky mladé baby idú na starších kvôli peniazom.
A čo sa Tvojho problému týka... podľa mňa si nevybúrený mladý chalan.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ziadne ine spravanie nebude pre teba lepsie.
Chces si uzivat? uzivaj si... chces zacat rodinny zivot? tak chod za tym...
Je to lahke ako facka, mas tolko moznosti na vyber. Zbytocne si robis dilemu.
ale ked ta to potesi,aj mne sa pacia baby od 16+ ale neriesim to..
neviem ti poradiť ale nato že máš 21 a páčia sa ti 13 tak to si fakt klinický prípad
vsak taka zenska i tak do pekla ta stiahne.
asi to nebudem uz riesit a zoberiem vsetko co pride. ked som mal ja 15 ci 16 a moje spoluziacky sa bavili s vysokoskolakmi, som sa divil a ziarlil, takze asi je to v poho
A čo sa Tvojho problému týka... podľa mňa si nevybúrený mladý chalan.
alebo
» www.zpovednice.cz/detail.php?stat...