no s niektorymi ludmi sa dokazem hadat uplne do krovy ale s kamaratmi to neznasam...lebo aj tak som ja vzdy ta kto sa ospravedlni len aby to nepokailo nieco medzi nami...takze urcite zalezi na tom s kym...
Podľa toho s kým a o čom.. x) Ak viem že mám pravdu a aj postačujúce argumenty snažím sa presvedčiť aj neho. Ale ak má on tak v pohode ustúpim.. Aj keď to sa stáva málokedy
tak traja ludia napisali do komentov stvrtu moznost....a nemam to v grafe- joooj neda sa za to zahlasovat ci co...mne sa v poslednej dobe stava ze tiez neviem do niektorych ankiet zahlasovat proste to nevezme moj hlas aj ked tam kliknem...nechapem co je s tym ale robi mi to nervy
jebe tomu??? ono to napisalo ako koment ...a pritom som na to ani neklikla..to je divnee proste ako kedy ale naozaj ak sa hadam so sestrou tak poviem "ano jasne mas pravdu"ale v duchu si vravim cosi uplne ine...nechcem chodit predsa s monoklom pod okom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
- navonok už súhlasím s druhým ale vnútri si hovorím "aj tak mám pravdu ja"
mne sa vacsinou nestava, ze by som sa do hadky pustal bez argumentov, takze v hadkach mam co podkladat.