Dobrý večer ... nikdy som si nemyslel že budem zakladať tému o probléme vo vzťahu ale ... stalo sa dievčina mi povedala, že sex ju dostatočne nevzrušuje ... ľavý v tejto činnosti nie som ... ale pre ňu možno áno ... inak je vše ok. Je to úžasné dievča
bud na tom nejakym sposobom zapracujete, alebo to ukoncite.. ja si sice nemyslim, ze sex je az taky dolezity, ale evidentne je to medzi ostatnymi velmi rozsireny nazor, takze vela moznosti ako riesit tuto situaciu nemas...
No pravda môže byť hocičo čo ti tu niekto napíše ale budú to len domnienky. Porozprávaj sa s ňou a v prvom rade zisti či ju sex nevzrušuje alebo sex s tebou nevzrušuje Ale tak možno ju to len fakt nebere, pre niekoho neuveriteľné, ale existujú aj takí ľudia
každá žena to má rada inak... Ak si sa s ňou snažil jemne a romanticky milovať, tak skús teraz na ňu ísť z opačnéhio konca. schyť ju zozadu, prehni si ju, potiahni za vlasy a šepkaj jej do ucha perverznosti, možno ju to bude viac baviť takto... A keď si to skúšal takto, tak to potom skús naopak- napusti vaňu, zapáľ sviečky, kúp šampanské a potom ju nežne pomiluj.... ale pozor na to aby to nebolo nudné, veľa chlapov si totiž neviem prečo myslí, že romantický-pomalý sex môže byť vzrušujúci- áno, prvých pár minút, potom je to nuda.
Niektorí ľudia proste sex nepotrebujú. Alebo je to pre nich len nutný prostriedok na robenie detí, a inak sa bez toho zaobídu. Pre mňa ťažko pochopiteľné, a ešte ťažšie pochopiteľné, že to ani nechcú skúsiť zmeniť.
Ak sa ani jeden z vás neprispôsobí, alebo nenájdete nejaký vzájomný kompromis, tak to asi nebude láska na celý život...
Ok. A ako to vylučuje to, čo som napísala??? Reálne poznám taký prípad, a viem, ako ten vzťah skončil. Ak ty nepoznáš pojem asexualita, tak nereaguj vetou, ktorá je úplne mimo toho, čo som povedala.
a nereaguj na mna laskavo podrazdene, ja som nic nevylucoval, len som ta poprosil, nech krotis svoje vyjadrenia. Tak bejbe nebud domyslava ani vztahovacna, nemam to rad. Teda domyslat si mozes, ale aspon spravne...
nie, očko, to len ty žiješ v presvedčení, že by si s každou urobil divy
mne to tiež trvalo istý čas, kým som to začala brať ako fakt, vlastne stále mám tendenciu brať to ako dôsledok nejakej predošlej zlej skúsenosti, ale proste to tak nie je. teda určite to tak nie je vždy, ako tvrdíš. to ako keby si povedal, že homosexuálom sa človek nerodí, to tak časom príde naňho.
Dobrý večer ... nikdy som si nemyslel že budem zakladať tému o probléme vo vzťahu ale ... stalo sa dievčina mi povedala, že sex ju dostatočne nevzrušuje ... / k tomu len, že ak ju nevzrušuje tak sú dve otázky či všeobecne alebo s tebou. Ak všeobecne tebe prasknú jajca a jej postačí večera alebo chytanie chrobákov na lúke ako príjemne strávený čas.
ľavý v tejto činnosti nie som ... ale pre ňu možno áno ... inak je vše ok./ Ak ešte nevieš a nieje to hanba uspokojiť dievča na 10/10 tak to chce len čas a komunikovať Alkohol vo veľkom množstve môže partnerku vysušiť alebo jej priviesť iné starosti do hlavy ako sex, opatrne.
Je to úžasné dievča ale predsa . Sex je dosť podstatná záležitosť, nemyslíte? Mali ste takýto problém ? Ako ste ho riešili ? /
Sex je zväčša podstatná časť vzťahu u mňa konkrétne aspoň 50%, mal som podobný problém. 9/10 stále chýbal krok k dokonalosti a riešil som ho spolu s polovičkou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
komunikacia (ak nie ste v tomto ostychavi) by mala pomoct
ked raz zensku chlap vzrusuje, tak moze byt sebevacsie drevo a aj tak sa jej to pacit bude
... by som ju vyzvala, nech mi ukáže, čo má rada, ako to má rada, čo sa jej na druhú stranu nepáči.
Pokiaľ ťa v iných smeroch ľúbi a toto, tak by nemal byť problém v tej "vzrušivosti"...
Alebo ešte môže mať nejaký psychický blok, čo jej bráni v tom, aby si to vychutnala poriadne
Hľadajte.
Či?
No a ak ju tvoja cabajka nevzrusuje, tak je to dost podstatny problem pokial by ste chceli trvalejsi vztah, bez vasne to nema vyznam .
Ak sa ani jeden z vás neprispôsobí, alebo nenájdete nejaký vzájomný kompromis, tak to asi nebude láska na celý život...
Ok. A ako to vylučuje to, čo som napísala??? Reálne poznám taký prípad, a viem, ako ten vzťah skončil. Ak ty nepoznáš pojem asexualita, tak nereaguj vetou, ktorá je úplne mimo toho, čo som povedala.
a nereaguj na mna laskavo podrazdene, ja som nic nevylucoval, len som ta poprosil, nech krotis svoje vyjadrenia. Tak bejbe nebud domyslava ani vztahovacna, nemam to rad. Teda domyslat si mozes, ale aspon spravne...
nie, očko, to len ty žiješ v presvedčení, že by si s každou urobil divy
mne to tiež trvalo istý čas, kým som to začala brať ako fakt, vlastne stále mám tendenciu brať to ako dôsledok nejakej predošlej zlej skúsenosti, ale proste to tak nie je. teda určite to tak nie je vždy, ako tvrdíš. to ako keby si povedal, že homosexuálom sa človek nerodí, to tak časom príde naňho.
reagovala som podráždene, lebo ty si ma dal dole, ako keby som sa vyjadrila spôsobom, ktorý je úplne mimo tému. čo nie je, a stojím si za tým.
inak som v pohode
Ak ti to pomoze, vzdy nie je tak celkom vzdy. Existuju extremy, ale
dobre dobre, nedomýšľam už ale ty nehovor o každej, ako keby si poznal každú
moje frajerky
ľavý v tejto činnosti nie som ... ale pre ňu možno áno ... inak je vše ok./ Ak ešte nevieš a nieje to hanba uspokojiť dievča na 10/10 tak to chce len čas a komunikovať Alkohol vo veľkom množstve môže partnerku vysušiť alebo jej priviesť iné starosti do hlavy ako sex, opatrne.
Je to úžasné dievča ale predsa . Sex je dosť podstatná záležitosť, nemyslíte? Mali ste takýto problém ? Ako ste ho riešili ? /
Sex je zväčša podstatná časť vzťahu u mňa konkrétne aspoň 50%, mal som podobný problém. 9/10 stále chýbal krok k dokonalosti a riešil som ho spolu s polovičkou.
gratulujem, tvoj problém bol vyriešený z časti