KeĎ sa bozkávam z babu tak mi stojí prirodzenie a je to pre mňa trápne keď keď sa dotýka baby a ona to cíti. stáva sa to aj vám? máte na to nejaké "triky" alebo niečo podobné?
Tak povedz,že tam máš baterku aby si si mal čím svietiť keď pôjdeš večer domov.A keď sa pri bozkávaní až tak pechoríte po sebe,tak sa nečuduj že sa vzrušíš,je to predsa normálne.
Skús sa bozkávať s chalanom a pozoruj, či tvoj problém nezmizne, ak áno, nedá sa nič robiť, si heterosexuál a budete to musieť nejako prehryznúť, smutné, viem
mne to s počiatku bolo divné ale keď si to vezmem z opačnej strany... koho by nepotešilo vedomie že toho druhého vzrušuje podľa mna je to znak že sa ti naozaj páči
drzat vas pod zamkou do 18 a capat vas po hlavach kym rozum nedostanete.. uz len cakam kedy sa tu zjavi otazka "pocula som ze zo sexu sa da otehotniet, je to pravda?"
Tak to zalezi kto to je. Ale podla mna jej to lichoti to znamena ze sa ti ona paci. Je to mormalne. Aspon ze ho mas dost dlhy na to aby si ju mal cim stuchat.
chlapce, bud rad... kolky by s tebou menili, aby mali len s polovice taky vykon? ked jej to vadi, nebude sa s tebou bozkavat... ked sa jej to paci, bude sa s tebou len bozkavat... zatial...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
@3
však aspoň vidí že ťa rajcuje
Tebe sa to páči?
Ale nie... To bolo len pozmenenie skutočnosti, ktorú si napísala, v moju otázku (na pozmenenú skutočnosť)
No dobre, ospravedľňujem sa Madam ! Prijímate moje ospravedlnenie?
facepalm..
drzat vas pod zamkou do 18 a capat vas po hlavach kym rozum nedostanete.. uz len cakam kedy sa tu zjavi otazka "pocula som ze zo sexu sa da otehotniet, je to pravda?"
No čo už