Ide tu o to.. prednedávnom som si objednala z jednej stránky tovar ktorý mi neprišiel do požadovanej doby.. + volám tam už tri dni.. a nič, nedvíhajú mi.. na email mi nedpisujú..
a kde si to objednavala??? skus ebay, tam sa da najst velmi lacno, postovne celosvetovo zdarma a rovnakej kvality ako u nas. priklad, ja som si takto kupila tovar, ktory na slovensku stoji 15E a viac, za jeden dolar. oka, trvalo to tri tyzdne nez mi to doslo, ale z honkongu to zas chvilu trva.
poštovne v SK e-shopoch je zvyčajne do 5 eur. to radšej nakupovať v osvedčených obchodoch. Inak @1
@6 ano ano z HK a z Číny sa dá veľmi dobre nakúpiť. a sranda, že niektore slovenske eshopy odtial nakupuju tiež. no akurát svoj tovar ponukaju o niekolko stoviek percent predražený. trebars chain camera v hodnote 10 dolárov sa tu predáva za 99eur, alebo GPS tracker najnižšej generácie v hodnote 70 dolárov sa tu predáva za 300eur ako high tech exkluzívny tovar. Hen slovenský obchodník chce byt do rána milionárom ako keby sme my boli sprostí a nepoznali ebay a dealextreme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nie kadejake prapochybne
Tak keď je inde drahé poštovné, tak môžeš stále trpezlivo čakať
**Nessa
@6 ano ano z HK a z Číny sa dá veľmi dobre nakúpiť. a sranda, že niektore slovenske eshopy odtial nakupuju tiež. no akurát svoj tovar ponukaju o niekolko stoviek percent predražený. trebars chain camera v hodnote 10 dolárov sa tu predáva za 99eur, alebo GPS tracker najnižšej generácie v hodnote 70 dolárov sa tu predáva za 300eur ako high tech exkluzívny tovar. Hen slovenský obchodník chce byt do rána milionárom ako keby sme my boli sprostí a nepoznali ebay a dealextreme