Ahojte, stala sa mi jedna taká vec, mám mobil Huawei Ascend G510 večer som bola na ňom ešte na internete, ráno keď som ho išla odbokovať tak nereagoval, tak asi bol vypnutý, takže som ho zapla, lenže vôbec mi nechce načítať, ukazuje stále iba Logo a nič v
ja by som nato isiel profesionalne, vypol by som ho askusil zaponut o nejakych 5 hodin ci nahodou ak ne tak nevim skusil bych opravu alebo co ale ja som nub do mobilov pockaj si na hodnotnejsie odpovede ako moje amaterizmi
vypni ho, vygoogli si ako sa dostať do recoverymodu v tvojom modeli telefónu (trojhmat). stlač tú kombináciu klávesov a podrž, kým ti nenabehne a dostaneš sa do recovery tam nefunguje dotyková plocha, pohybuješ sa zvukovými tlačítkami. najprv pozri, či v možnostiach nemáš zálohovaný systém (backup), prípadne skús factory reset... ak nič, v mobile nemáš systém (padol ti) a treba ho preinštalovať... ak sa do toho vôbec nevyznáš, zver to radšej do servisu alebo niekomu známemu, kto s tým vie robiť
On sa vypnúť ani nedá, iba tak že vyberiem baterku, ten trojhmat hľadám na googlu pre môj mobil už asi hodinu a nič som ešte nenašla a k možnostiam sa ani nedostanem, keďže on sa zapnúť nedá, maximalne sa dostanem po t načítanie loga a tak ostane svietiť aj hodinu ...
Mne sa stalo cez sviatky to isté, myslel som že zajtra pôjdem do opravy s ním, mám motorola defi mini nevedel by mi niekto nájsť ten návod ako je vyššie. Vopred díki za odpovede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ahoj, robím to isté a píše mi tam- reboot system now
Apply update from sdcard
Wipe data/factory reset
Wipe cache partion
A ešte nad tým je- android system recovery
Android system recovery utility
Ale tie dve čo som napísal posledné nejde stlačiť, čo mám prosím robiť?
factory reset (vymaže všetko do továrenských nastavení, ale radšej prísť o dáta, ako prísť o dáta aj s mobilom)
a potom, keď to zresetuje, tak reboot