Ahoj pekny ujovia a mile tety (ci naopak?) Chcem sa spytat na jednu taku somarinu v ramci anglictiny no fakt, ked tak nadtym rozmyslam niesom si celkom isty.... no takze: Ako vlastne po anglicky povedat "Dobry den" (v zmysle pozdravu samozrejme...) nas uc
Ekvivalent neexistuje. Formálne aj neformálne "hello." Ale pri neformálnych môžeš použiť trebárs aj "hey" alebo častejšie "hi." (dúfam, že aspoň vieš to, aký je rozdiel medzi form a neform)
@tenpatic Ano vdaka, ale mna by skor zaujimalo teda iba to formalne.... viemz e neformalne staci aj "wazzap" Ale ide o to formalne vyjadrenie.... teda moze byt aj hello? Som myslel ze to je nieco ako Hi... hmm ale dik teda
@amorko No sak ani ja som to nikde nepocul - iba v skole na Zakladnej ....nieco bolo zle ... kazdopadne teda ide mi o formalny pozdrav typu "dobry den" ...ako tak pozeram vyzera to na hello... moze to byt?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Áno, "hello" je univerzálne.
» www.urbandictionary.com/define.php?term...