surne potrebujem hodit fotky z mobilu do pocitaca.. lenze momentalne mam apple a ono to vobec nie je take jednoduche (aspon pre mna - kedze som antitechncky typ ) ..ked tam zapojim usb kabel, vobec mi nic nenaskoci a neviem ani kde to mam hladat... vede
Z tejto stránky si stiahni typ pre svoj počítač (neviem akú verziu Maca máš, či 10.4 alebo 5 alebo 6- proste podľa toho) Ten driver potom nainštaluj, reštartni comp a malo by ti to fičať ako klasické USB- vrazíš ho tam a načíta ti to ako externý disk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Áno, musí to byť tak veľké
@ygor dakujem, ale moj problem je, ze mi tam vobec nezobrazi zeby som tam nieco pridala
Keď tam ten foťák cez USB napojíš, je zapnutý?
Lebo inak mi nič nenapadá
je mozne, ze nereaguje preto, ze nerozpoznava typ mojho telefonu?
» www.prolific.com.tw/eng/downloads.a...
Z tejto stránky si stiahni typ pre svoj počítač (neviem akú verziu Maca máš, či 10.4 alebo 5 alebo 6- proste podľa toho) Ten driver potom nainštaluj, reštartni comp a malo by ti to fičať ako klasické USB- vrazíš ho tam a načíta ti to ako externý disk
Snáď to pomôže.
..len... nie je tam nejake riziko? vies, nie je to moj pocitac a nerada by som ho pohnojila