@clarise v prehliadači si otvor na mobile stranku na ktorej chces toho dotyčného zablokovat, potom si otvor nastavenia prehliadaca to mas vpravo hore obycajne a potom tam mas tlacitko na ktorom bude napisane nieco ako "zobrazit stranku v pocitacovej podobe" napisane nieco pisem preto ze to nebude identicke ako som to napisal ja ale logicky na to prides ked to vidis desktop, pocitac, verzia pre PC cokolvek na ten styl
@clarise tak záleží od toho či si pekná a či sa mi bude chcieť Ale musím ťa sklamať, lebo niesom žiadny opravár počítačov a techniky ale programátor aj to čiastočne
...si tO... Slang a narecia sa ucia v skole? Hej?
Ta naj ce Maria babova zhuji kec sebe dumes, ze ty mas goci. Kec sobe neznas uvedomic vof totej glupej palici jaka ty lompa a co ty tu pises za glupociny. Nepevna si, nepevna bars ci hvarim pekne bardzom nedobre zrychtujes dzivko!
Tak mily lumen ucili ta slang a narecia? Premudreta si...
ja na rozdiel od teba @clarise nemam problem priznat ze som curak a ze som urobil uz vela chyb, to ty sa tu cely cas hrajes na neomylnu a ospravedlnujes debilnu chybicku, namiesto toho, aby si uznala, ze kazdy robi chyby.
inymi slovami ak mam argumentovat, kazdy aspon trochu vsimavy jedinec krasne vidi ako si nedospela a nevyvinuta dusevne- si spratek.
so sorry, cim viac kricis, tym je to viac nad slnko jasne- sama si utahujes slucku.
@hovado
Viem si to priznať.Len keď spravia všetci chyby tak sa nesmejem a prehliadnem ich ale keď ich spravím ja tak si ich všímajú a kritizujú ma a smejú sa....a curak je na teba slabé slovo...skús niečo výstižnejšie
@hovado
Skús byť chvílu mnou zaži moje pády, podrazy,byť na dne ...a stale sa usmievať...byť tu pre ľudí keď majú problémy...ale tvoje nikoho nezaujímajú...skúsiť sa tváriť že je všetko ok ...i keď je opak pravdou...nebudem ti nadávať lebo mi to za to nestojí
Jak keby si mala len a iba ty zivot zasrany... Ach dpc... Este ta mam lutovat? Ci si ideme hadzat kto je na tom horsie? Ocividne ty, lwbo ie jedno, nakolko mas zivot posranym navrch, ake nedkazes sa z toho vyhrabat.
Mozno ti poviem novinu, ale zem sa kruti dalej a pokial budes zasknuta v tom tvojom pozer svete, daleko sa nedostanes.
(Ak sme pri tom, chces menit so mnou? Momentalne nam nohu zlamanu na 21 kuskov, mam na krku trestne stihanie, hypoteku a pozicky, ktore nemam za co splacat, lebo mam nohu na kasu, odisiel som zo SR, lebo to tam nema uroven, robim pracu, ktora je nebezpecna a dostanem za nu 5€, vdaka svojej minulosti trpi cela moja rodina a ja som musel polozit desattisice do lekarov, aby som tu bol a mohol ti zrat nervy... Mas chut so mnou menit co i len v jednej veci kurva!? )
Ale ja ta nelutujem, ja tebou pohrdam!
Si egoista zasrany a myslis si, ze sa Svet toci okolo teba a ty si najlepsia a najvacsia chudinka. Odpoved znie- nie si!
Ale to je jedno, nasrat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Aký múdry.Mne to opravilo keď som napísala bloknutím...tak neviem génius
Tu
A keď mi to ani tam nepôjde ?
Ďakujem za radu. Skúsim
Ako to mám spraviť...je to tu v nastaveniach?
Mám to hľadať v ktorom z týchto aplikácie?bezpečnosť?používatelia?rôzne nastavenia?
No keď to ani v jednom s tých nastavení nemám tak si to mám asi vycucať z prsta.
Neboj teba nie :S
Nepomýlil si si adresu?
A keď mi to ani tak nepôjde?Prídeš mi to potom spraviť?
Ja viem.Len mi tu jedna osôbka žiarli.
Ovládam.Tak si to slovo skús napísať a uvidíš že ti to počiarkne...borec
Je dosť blbé že nepoznáš slang a nárečia...mal by si sa vrátiť do školy a zopakovať si ti
Ta naj ce Maria babova zhuji kec sebe dumes, ze ty mas goci. Kec sobe neznas uvedomic vof totej glupej palici jaka ty lompa a co ty tu pises za glupociny. Nepevna si, nepevna bars ci hvarim pekne bardzom nedobre zrychtujes dzivko!
Tak mily lumen ucili ta slang a narecia? Premudreta si...
Nepíš keď nevieš argumentovať ale nadávať...to dokazuje tvoju prízemnosť
argument?
robis chyby a po upozorneni sa urazas a navazas.
si neskutocny spratek, ktory si nevie uznat chybu...
Čo nepovieš.A ty si čo?O tom kto je ten spratek by sa dalo pouvažovať
inymi slovami ak mam argumentovat, kazdy aspon trochu vsimavy jedinec krasne vidi ako si nedospela a nevyvinuta dusevne- si spratek.
so sorry, cim viac kricis, tym je to viac nad slnko jasne- sama si utahujes slucku.
Viem si to priznať.Len keď spravia všetci chyby tak sa nesmejem a prehliadnem ich ale keď ich spravím ja tak si ich všímajú a kritizujú ma a smejú sa....a curak je na teba slabé slovo...skús niečo výstižnejšie
Skús byť chvílu mnou zaži moje pády, podrazy,byť na dne ...a stale sa usmievať...byť tu pre ľudí keď majú problémy...ale tvoje nikoho nezaujímajú...skúsiť sa tváriť že je všetko ok ...i keď je opak pravdou...nebudem ti nadávať lebo mi to za to nestojí
Mozno ti poviem novinu, ale zem sa kruti dalej a pokial budes zasknuta v tom tvojom pozer svete, daleko sa nedostanes.
(Ak sme pri tom, chces menit so mnou? Momentalne nam nohu zlamanu na 21 kuskov, mam na krku trestne stihanie, hypoteku a pozicky, ktore nemam za co splacat, lebo mam nohu na kasu, odisiel som zo SR, lebo to tam nema uroven, robim pracu, ktora je nebezpecna a dostanem za nu 5€, vdaka svojej minulosti trpi cela moja rodina a ja som musel polozit desattisice do lekarov, aby som tu bol a mohol ti zrat nervy... Mas chut so mnou menit co i len v jednej veci kurva!? )
Nepíš mi už!!Nepotrebujem tvoju ľútosť
Si egoista zasrany a myslis si, ze sa Svet toci okolo teba a ty si najlepsia a najvacsia chudinka. Odpoved znie- nie si!
Ale to je jedno, nasrat...
Vieš čo znamenajú slová NEPÍŠ MI UŽ?!
Lebo budem tvoje komenty mazať.Je to moje fórko tak choď trolliť inde.