Čaute, neide ani tak o problém, preto je to slovo v úvodzovkách, ale vadí mi jedná vec a bol by som Vám vďačný, ak by ste mi poradili.
Konkrétne ide o to že, jedného dňa som si vymazal všetkých priateľov, fotky, obľúbené skupiny a deaktivoval som účet. N
@dokonalostneexistuje porad ty mne ako sa deaktivuje ucet, vymazu vsetci priatelia a vsetko co je lajknute?? ja mam len cisto deaktivovat ucet, a okamzite akonahle zadam email a heslo tak ucet je v rovnakom stave ako pred deaktivaciou..
@hadimistr
Keď sa chceš zbaviť nejakej veci a zakopeš ju niekde v lese.... To sa na druhý deň vrátiš, vykopeš ju a budeš sa čudovať, že je tam?
FB sa sám od seba neodstráni. Jednoducho si deaktivuj účet a hotovo, aj tak ho nikto nebude vidieť.
@vladqog Aby si sa mal čomu čudovať. @77hanes77 Odstránil som všetko čo sa dalo, ak si pozrieš môj status, kde som dal print screen, pretože tu sa fotka nedala dať, je to vidieť. @alohomora Účet sa nadobro nedá vymazať, iba deaktivovať.
@dokonalostneexistuje ale dá, stačí chvíľu gúgliť .. ja som si svoj starý účet vymazala, nie je ho vidno, ani žiadne fotky, lajky, či označenia bitch please
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@hadimistr dik, ale nijako si mi neporadil
Keď sa chceš zbaviť nejakej veci a zakopeš ju niekde v lese.... To sa na druhý deň vrátiš, vykopeš ju a budeš sa čudovať, že je tam?
FB sa sám od seba neodstráni. Jednoducho si deaktivuj účet a hotovo, aj tak ho nikto nebude vidieť.
@77hanes77 Odstránil som všetko čo sa dalo, ak si pozrieš môj status, kde som dal print screen, pretože tu sa fotka nedala dať, je to vidieť.
@alohomora Účet sa nadobro nedá vymazať, iba deaktivovať.