fakt dobre ojebávajú... ale najhoršie je to, že oco si myslí, že to som ja spravila takú faktúru... pritom ja chodím dokopy na 10 stránok, čo sú zaručene bezplatné
Aj ja som tak mala internet od Orange-u a mala som platiť 12,99 a raz mi prišla faktúra 38,59€, Tak som na další deň išla do Orangu a tam mi povedali že sa sekli vo faktúre... tak mi faktúru poslali novú za pár dní a už v poriadku... Zájdi si tam a uvidiíš čo ti povedia...
skús mu to po lopate vysvetliť! a ak si to nedá vysvetliť nechaj to na neskôr ked to vyriešiš v Orangi...a potom sa ti možno aj ospravedlní za to že ti neveril...
@thegoodlucy Ako by si taku fakturu spravila? To je hlupost, ved nieco ako platene stranky som uz roky nevidel, vsetky sluzby sa platia prevodom, a nie tak, ako nejaky sex po telofone, ze sa Ti to zapocita do faktury
@thegoodlucy tu nič nevyriešiš.. musíš ísť do orange. a za čo máš napísané, že to je? si si istá, že si neplatila aktivačný poplatok a inštaláciu?? ale aj tak mi to príde dosť.. proste musis to tam ist s nimi vybavit! idioti takto odrbavat ludi
my mame podobne problemi...jednoducho su to chuji bez komentara...tam prisli dve faktury za net, jedna od orange a druha od Tcom, no pochopte- jeden internet,dve faktury od roznych firiem, par krat nas uz ojebali, oco mal chut zavolat markizu, pravda je to, kravu z teba spravia a este ti aj vynadaju, pretoze TU na poondenom Slovensku neplati veta: Zakaznik-nas pan,svine su to...
@thegoodlucy Na básničky nemusíš byť sprostá a básničky nemali (ani podobné stránky) nič spoločné s faktúrou od poskytovateľa
Inak, tiež neviem, aké platené stránky si myslela?
P.S.: Chceš mi povedať, že keď sa niekde registruješ, čítaš celé obchodné podmienky, viem dokonca aj o tom, že na niektorých školám (VŠ) žiakom dávali túto stránku do pozornosti, z nevedomosti, keďže takému, čo študuje napr. sjl sa to veľmi zíde.
A, načo čakáš? Nabehni do Orangeu, popičuj na celú predajnu, nech sa budúci zákazníci naľakajú, prípadne sa povyhrážaj pomocou SOI a pekný deň za nami!
@marek2031 Viem, že nemali nič spoločné, len sa to mohlo proste pripočítať... Ale nevieš o tých kauzách s básničkami?
Ani ja, lebo si nepamätám, že by som sa niekde registrovala... (ale brat splietal niečo s IP adresou, neviem, či je to pravda, že cez to ti môžu niečo sťahovať, možno mu len preplo)
som zaregistrovaná maximálne na FB, tu, Twitter, Pokec...
@thegoodlucy Nemohlo sa ti to pripočítať, to sa jednoducho nedá... Tie faktúry prišli ľudom - poštou, t. j. len tým, čo tam zadali svoju adresu...
Pokiaľ nedáš ty na niečo súhlas, že súhlasíš s tým a tým tak ti nikto nemôže nič účtovať, a keď aj dá, aj potom je to veľmi na hrane, takže to s tým nemá absolútne nič spoločné
Nakoniec sa zistilo, že k tomu chodia aj faktúry za ocove 2 telefóny, pevnú linku a ten net Len ja som nemala (doteraz nemám) prístup k výpisu faktúry...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale ja som nechodila na platené stránky.. ani nič také... a za 20 dní aby mi prišlo 80 euro dokopy? kravina...
neobmedzený... a nemám žiadnu službu... a používam ho iba 20 dní...
no tak to jasné, že budú kraviny rozprávať... ale vravel mi ten kár v predajni, že nebudem platiť viac ako 12,99...
@poke
fakt dobre ojebávajú... ale najhoršie je to, že oco si myslí, že to som ja spravila takú faktúru... pritom ja chodím dokopy na 10 stránok, čo sú zaručene bezplatné
no, ale mne už 2 prišli.. ale tak skúsim..
pri telefóne som s faktúrami problém nemala... to iba teraz pri nete...
@zuza8851
no, lebo ma štve, že foter si myslí, že som takú faktúru spravila ja...
alebo mu ukážem tvoj koment
no aj ja pochybujem... a nie som sprostá ako niektorí, čo sa registrujú aby si básničky prečítali...
@lenkaska1
nie nie... mne ten wifi router len priniesli a ja som si všetko sama robila.. jedine čo nám prišli merať rýchlosť, ale za to sa asi neplatí myslím...
veď kamarátka mala problém s paušálom.. ona si už počítala hovory za mesiac.. či jej to sedí s faktúrou
Inak, tiež neviem, aké platené stránky si myslela?
P.S.: Chceš mi povedať, že keď sa niekde registruješ, čítaš celé obchodné podmienky, viem dokonca aj o tom, že na niektorých školám (VŠ) žiakom dávali túto stránku do pozornosti, z nevedomosti, keďže takému, čo študuje napr. sjl sa to veľmi zíde.
A, načo čakáš? Nabehni do Orangeu, popičuj na celú predajnu, nech sa budúci zákazníci naľakajú, prípadne sa povyhrážaj pomocou SOI a pekný deň za nami!
Ani ja, lebo si nepamätám, že by som sa niekde registrovala... (ale brat splietal niečo s IP adresou, neviem, či je to pravda, že cez to ti môžu niečo sťahovať, možno mu len preplo)
som zaregistrovaná maximálne na FB, tu, Twitter, Pokec...
no asi tak nejak.. ale ja keď tam nabehnem...
P.S.: čo je SOI?
Pokiaľ nedáš ty na niečo súhlas, že súhlasíš s tým a tým tak ti nikto nemôže nič účtovať, a keď aj dá, aj potom je to veľmi na hrane, takže to s tým nemá absolútne nič spoločné
SOI - Slovenská obchodná inšpekcia
Nakoniec sa zistilo, že k tomu chodia aj faktúry za ocove 2 telefóny, pevnú linku a ten net Len ja som nemala (doteraz nemám) prístup k výpisu faktúry...