Používam prehliadač google chrome pravidelne a doteraz som s ním nemala žiadne problémy, ale v poslednej dobe pri zapnutí mi vyhodí tabuľku s textom:Váš profil sa nepodarilo správne otvoriť, Niektoré funkcie nemusia byt k dispozícii. Skontrolujte, či prof
google totiž spravil chrome tak, že sa v ňom človek prihlási pod gmailom a váš gmail si pamatá všetko - záložky, historiu, addony... teda môžete prísť na návštevu a prihlásiť sa do svojho chromu a mať svoje záložky
No to viem, aj som sa tam prihlasila a stále nič.. So záložkami ale nemám problém, tie mám stále ale prihlasovacie meno musím písať stále znovu a je to dosť otravné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
netuším vôbec prečo, ani čo s tým mám urobiť
google totiž spravil chrome tak, že sa v ňom človek prihlási pod gmailom a váš gmail si pamatá všetko - záložky, historiu, addony... teda môžete prísť na návštevu a prihlásiť sa do svojho chromu a mať svoje záložky
No to viem, aj som sa tam prihlasila a stále nič.. So záložkami ale nemám problém, tie mám stále ale prihlasovacie meno musím písať stále znovu a je to dosť otravné.
Ahoj, už sa mi to podarilo vyriešiť, jednoducho ho odinštaluj a potom znovu nainštaluj