už dlhšiu dobu mám v mobile a tablete problém s pripojením na niektoré appky od Google resp. na appky, ktoré sú prepojené s Google účtom - napr. Obchod Play, tabuľky Google alebo TVprogram.cz ...
Problém sa ale prejavuje len doma na domácej wifine a len na dvoch telefonoch a tablete, na dalsom mobile je všetko OK. Zob razuje sa nasledovné... samozrejme, že pripojený na wifi siet som
@cos45 trocha upresni otazku no NTB ide OK, na jednom mobile ide vsetko OK, akurat na dvoch dalsich mobiloch a dvoch tabletoch sa prejevuje ten problem s Google... inak normalna domaca wifina, cize klasicky router
@cos45 ano, ved pisem, ze na jednom mobile to funguje bez problemov a na dalsich dvoch mobiloch a tabletoch nie... cize tie iste appky, v jednej domacnosti ich pouzivam, vsetky na rovnake spol. google konto (gmail). Proste ako keby som nebol pripojeny na wifi resp. prihlaseny cez svoj google ucet - nemusim zdoraznovat, ze som aj pripojeny aj prihlaseny A ako pisem - wifi funguje v pohode... na NTB aj na vsetkom ostatnom.
@salora Ide o problem identifikacie siete. Niektore zariadenia nespravne pracuju s identifikaciou siete, pokial ocakavaju inu siet. To znamena, ze to zariadenie pletie aplikaciu (bud to jedno zariadenie - ktore funguje, alebo tie ostatne 4 zariadenia, ktore nefunguju). Pouzivanim vela zariadeni, ktore su roznorode a nie su kompatibilne a su prihlasene k jednemu uctu, ktore naviac zdielaju tie iste informacie, moze sposobovat problemy. Treba vyriesit kompatibilitu, potom riesit funknost aplikacii.
Alebo, ... ako funguje Wi-fi?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A ako funguje Wi-fi?
Pouzivajte iba jedno zariadenie, doma.
Alebo, ... ako funguje Wi-fi?