Mám ideapad g780 s intel HG graphics4000 a geforce gt635m
a potreboval by som prepinat madzy týmito kartamy. nainštaloval som ovládače na intel .Na nvidiu mi nejdu nainštalovat inštalačka mi napísala niečo vo zmysle že nenašla žiadny hardweare
hm neviem ako ty ale ja (lenovo e531 graf.gt740 win8) pravy click na hru ->spustit s grafickým procesorom máš určite správny driver? » support.lenovo.com/en_US/downloads...
@anonym0000 skús si zohnať ovládače k základnej doske ktoré toto podporujú, ak to niekde bude ako špeciálna funkcia driverov (čo by mohlo/malo byť), tak u tých k doske, nie samotným grafickým kartám/čipom
nie, nemá až tak výrazne vyššie požiadavky, to je mýtus, že berie veľa ramky, a okrem toho fullscreen appka má prioritu, čiže systém sa vždy čo najviac snaží ustúpiť do pozadia, rozdiel bude minimálny, ak vôbec nejaký, okrem toho fps dnes už do veľkej miery závisí na GPU, ktorého akýkoľvek systém využíva stále dosť minimum, aj s HW akceleráciou, gpu sa obvykle na kreslení UI operačného systému k smrti nudí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
btw
windows 7 ma viššie požiadavky ako xp to znamena keby som hral nejaku hru na xp mal by som vieac fps? pretože xp nebere 1gb RAM atd..
nie, nemá až tak výrazne vyššie požiadavky, to je mýtus, že berie veľa ramky, a okrem toho fullscreen appka má prioritu, čiže systém sa vždy čo najviac snaží ustúpiť do pozadia, rozdiel bude minimálny, ak vôbec nejaký, okrem toho fps dnes už do veľkej miery závisí na GPU, ktorého akýkoľvek systém využíva stále dosť minimum, aj s HW akceleráciou, gpu sa obvykle na kreslení UI operačného systému k smrti nudí.