Posledných pár dní mi pri každom nabootovaní počítač seká a programy prestávajú reagovať , nedokážu sa vypnúť . Platí to aj pre panel úloh , ponuka štart jednoducho všetko . Momentálne všetko ide ale kým som zapol chrome som si tiež celkom užil .
myslim, ze ten bad status netreba prilis riesit. mas len jednu particiu na tom disku? odporucam rozdelit na OS a Data, formatnut a preinstalovat win. format zvolit hlbkovy
@jancek Dík za radu každopádne s tým si už asi nepomôžem lebo mi už odmieta vôbec ten program nainštalovať , mám všetko dôležité zálohované tak sa ešte rýchlo spýtam či je toto dobrý HDD
s WD nič nepokazíš, pokiaľ viem aj tak WD dodáva motorčeky a... do hardiskov pre iných výrobcov
podľa mňa chyba v hardisku ani nie je, skôr by trebalo spraviť poriadne jeho format a spraviť novú čistú inštaláciu Winu, pri tom spraviť 2 particie, klasika aby si mal C na win a D na balast
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.alza.sk/western-digital...
podľa mňa chyba v hardisku ani nie je, skôr by trebalo spraviť poriadne jeho format a spraviť novú čistú inštaláciu Winu, pri tom spraviť 2 particie, klasika aby si mal C na win a D na balast