Mám zas ďalší problém s notebookom. Mám ho 1,5 roka, a niekedy mi začne hučať ventilátor, skoro ako mixér nejaký. Niekedy to bolo len sem-tam, a po vypnutí notebooku to prešlo, no posledné tri dni sa toho neviem zbaviť a už nepomáha a
ty nemas problem s ventilatorom ale s tym, ze sa ti prehrieva... lebo ty opisujes presne problem s prehrievanim a nie s pokazenym ventilatorom... zo zaciatku pomahalo, ked si ho vypla (vychladol)... no teraz sa zahrieva tak rychlo, ze ani to nestihne
No, mám ho položený na stojane, aby sa nezahrieval... A je ešte v záruke, ale nejak nie som nadšená z predstavy, že ho dám do servisu a oni si ho tam nechajú apsoň mesiac, lebo ho potrebujem do školy... Proste v ňom mám všetko...
@sasi2680 ako si ho mám čistiť? Okrem čistenia monitora a klávesnice od prachy nečístim na ňom nič...
ak je v záruke tak ho daj prečistit im ... sama to neprečistuj ani nič pokiaľ je v záruke pretože ako náhle poškodíš plombu a otvoríš si notebook padá záruka a potom keď bude zle ti ho nemusia spraviť zo zľavou ...
@lilta prehrieva sa ti...ventilátor reguluje otáčky v závislosti od teploty....a určite máš v ňom prach preto sa prehrieva...len ho zober do predajne a to by ti mali vyčistiť "na počkanie"
sa mi nesmejte teraz nám sa zase nejak zospodu prehrieval notebook ked bol len na stole položený...tak teraz je položený na dvoch knižkách (radšej nejdem vravieť názvy- chúďatká knihy a nejak problém zmizol riešenie štýlom pat a mat ale je to ok
@ lilta áno ja, aj keď na iných modeloch, napríklad pri msi môžeš porušiť nálepku a aj tak máš záruku takže ja som si ho čistil aj cez záruku a takisto som aj olej kvapol do ventilátora a prestal hučať aj teploty sa znížili...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@sasi2680 ako si ho mám čistiť? Okrem čistenia monitora a klávesnice od prachy nečístim na ňom nič...
@toudy88sv ďakujem za radu , skočím sa tam opýtať
Inak ĎAKUJEM všetkýýýýým za rady
» www.weboit.sk/clanok/80/ciste...