Pekný podvečer,mam 2 mesačnú fenku am. stafforda s PP,samozrejme ako každé živé a hravé šteniatko vyvádza a je plná života,no mám problém,nakoľko ju mám v rodinnom dome a kým je malá na tom aj trvám,že aj bude,vonku s ňou chodím kvôli socializácii,šanteni
Ďalší, čo si najprv kúpi psa a až potom zisťuje, ako vychovávať :/
však má len dva mesiace! nechci to za dva dni preboha a priprav sa, že to bude trvať ešte aspoň pol roka. vždy ju odmeň keď urobí potrebu von a choď s ňou každé dve hodiny.
chodievaj s ňou čo najčastejšie ako sa dá von, keď budeš vidieť že si občucháva podlahu a krčí sa tak vieš že chce cikať- ber ju von, povedz jej "cikaj!" alebo iný príkaz a keď sa vyciká daj jej odmenu.
Moja Ajka má dva mesiace, mám ju len dva dni, či tri? a už to zvláda...
Hlavne, že tá tvoja má papiere pôvodu...
Vstala, zobrala som ju na rukách von, napila sa vody, po chvíli som ju zobrala von. Vycikala sa nám doma len 2x a za to dostala freestyle...
Na môjho zabralo to, že som chodila von každú pol hodinu s ním a samozrejme išla domov až keď sa vycikal vonku a všetko porobil A potom som to predlžovala na hodinu,hodinu a pol, dve hodiny a tak ďalej. Šlo to pomaličky ale naučil sa to. Nie každý pes sa to naučí za tri dni. Každý pes je individuálna osobnosť, skúšaj. Dva mesiace sú nič, veď je ešte krpček. Môjmu sa stávalo doma sem tam aj keď mal pol roka.
Dakujem nicoolka za jeden z normalnejšich komentov a pre ľudí,čo ma tu idú cvičit o chove a komentároch typu,že som dslší,čo si zaobstará psa a nemá ani šajnu o chove prajem vela šťastia a myslím si svoje . Mal som bandoga,ale bral som ho vo 4 mesiaci a tieto návyky ovládal,takže tak
no môj psisko mal trebars "od prírody" dané že sa vnutri nevycikal, keď bol ochrnutý tak trebars aj deň držal pokým neprišli z roboty domov a nepomohli mi ho vyniesť von, a pritom mal dovolené sa aj pocikať, proste vnútri nie moja fenečka to isté, vnutri ani keby som vyslovene chcela Možno tvoja tiež dospelosťou na to príde ... ale kamaratka tiež mala problém že vonku nie, ale hneď ako prišli dnu tak sa fenečka vycikala ... a veterinár jej vtedy poradil že ak sa náhodou vonku vyciká, treba až tak teatrálne sa tešiť proste brutal, piskať od radosti a keď sa vnutri tak nič a v žiadnom prípade jej necapať ... že potom sa psik bojí cikať všeobecne ... proste upratať a byť ticho že ona na to príde potom sama ... a prišla
@caramelbiscuit no tak toto si prehnala..nie ale co zhadzujes ludi zato ze sa na nieco pytaju? o tom je forum a nie im vycitat ze si dakto kupi psa ..nikto mudry z neba nepadol a kazdy pes je iny..to by si uz mohla vediet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
majú clekom zaujimavú seriu videí o šteniatkach tak si pozri. toto jedno je konkretne zamerané na naučenie psíka na "zachod"
však má len dva mesiace! nechci to za dva dni preboha a priprav sa, že to bude trvať ešte aspoň pol roka. vždy ju odmeň keď urobí potrebu von a choď s ňou každé dve hodiny.
Hlavne, že tá tvoja má papiere pôvodu...
Vstala, zobrala som ju na rukách von, napila sa vody, po chvíli som ju zobrala von. Vycikala sa nám doma len 2x a za to dostala freestyle...