Zdravím mám problém s internetom resp. rýchlosťou sťahovania.Dá sa nejako ovplyvniť rýchlosť sťahovania???Mám net od T-comu neobmedzený a sťahuje mi to rýchlosťou max. 200kb./s čo stým??
@jozkahajek tak pri 200 kb/s sa nesťažuj veľmi. Ja mám tiež tcom, ale mágio turbo 3 a ide mi to 300/350. Ale tak rýchlosť= cena internetu a tiež záleží aj od mesta, v ktorom si.
to ze mas podla zmluvy trebars 14Mb/s neznamena, ze tolko realne dosiahnes. Zalezi na zdroji (zahltenost servera, priepustnost cesty a podobne). Preto pri rovnakom zdroji inou routovacou cestou budes mat rozne rychlosti.
Internet si zober ako cestu, na ktorej mas povolenu maximalku, no zalezi na aute, kolko vytiahne.
Za druhe:
-----------------
mozno to je topologiou tvojej siete (pocet ludi pripojenych na tvoju siet, ci ty tahas zdielany net od suseda, aky mas modem, aky signal wifi ak si na nej a podobne)
za tretie:
------------------
ak mas zapnuty aj skype, tak ten niekedy vie zrat dost vela prietoku, kedze ten funguje na baze uzlov, teda niekedy fungujes ako ustredna pre telefonovanie ostatnych
za stvrte:
-----------------
nemas nahodou na routri nastavenu max rychlost na jedno spojenie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@romanzkrajinyx hej hej
@profesor kamoš má ten istý ako ja a ide mu to rýchlejšie...
Cez torrent ti nemusí ani s najrýchlejším internetom ísť cez 200 kb ak neseedujú poriadne. A vôbec, t-com sú banda zlodejov..
A taktiež dosť veľa serverov so súbormi osekáva rýchlosť pre koncového užívateľa...
---------------------
to ze mas podla zmluvy trebars 14Mb/s neznamena, ze tolko realne dosiahnes. Zalezi na zdroji (zahltenost servera, priepustnost cesty a podobne). Preto pri rovnakom zdroji inou routovacou cestou budes mat rozne rychlosti.
Internet si zober ako cestu, na ktorej mas povolenu maximalku, no zalezi na aute, kolko vytiahne.
Za druhe:
-----------------
mozno to je topologiou tvojej siete (pocet ludi pripojenych na tvoju siet, ci ty tahas zdielany net od suseda, aky mas modem, aky signal wifi ak si na nej a podobne)
za tretie:
------------------
ak mas zapnuty aj skype, tak ten niekedy vie zrat dost vela prietoku, kedze ten funguje na baze uzlov, teda niekedy fungujes ako ustredna pre telefonovanie ostatnych
za stvrte:
-----------------
nemas nahodou na routri nastavenu max rychlost na jedno spojenie?
za piate:
----------------
Na viac hriechov si nepamatam.