Ahojte, mám iphone 4 a iOS 6.1.3, neaktualizovala som si ho na 7 pretože sa bojím že by mi išiel pomaly. iTunes som teraz sťahovala nové, no keď zapojím mobil do počítača, nedá sa mi v ňom nič robiť - keď si tam chcem dať hudbu cez iTunes tak to nejde, ne
ios by s tym nemal mat nic. co ti presne vypise, ked chces syncovat/pripojis iphone? mozes do neho aspon vstupit cez itunes a prezerat/pustat si veci, ktore v nom mas?
inac 4 s novou 7.1 ide dobre. tam sa snazili aby siel co najlepsie, pretoze pred par tyzdnami ho zacali predavat v cine, ci kde
@jessiqa ja si myslim ze je to tak ako hovoris ze mas stary iOS a novy iTunes lebo mne sa stala podobna vec ale naopak ze som mal 7.0 iOS a stary iTunes a tiez to neslo musel som aktualizovat iTunes a ako pise trdelniiiq akutalizuj na 7.1 ten je rychly
@3 ale tak napriklad poznam plno ludi, ktori maju 4 na starej 6.nieco s novym itunes a v pohode im ide. ja mam tiez svoje stare 2g na 3.0 pricom najvyssia mozna je asi 3.1.3, no nemam problem pri syncu
ak mas novy ios a stary itunes, tam je to jasne, pretoze itunes nebol nakodeny, aby pracoval so 7. opacne by to problem nemal byt
@missk0 no oni to robia vzdy tak, ze bud zaroven alebo pred vydanim vyjde aktualizacia itunes, aby sa dali syncnut zariadenia s novym os. je mozne, ze niekomu to nepojde, ale aspon co je bezne, stare verzie ios by mali uplne v pohode fungovat s novymi itunes, pricom naopak, stare itunes nefunguju s novymi verziami ios. ale to by malo byt len pri prechode na novy system, takze z 5-6, zo 6-7 atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
mno ako to byva u jablckarov tak pravdepodobne nekompatibilita zariadeni s roznymi verziami OS bude problem aj tento krat.
inac 4 s novou 7.1 ide dobre. tam sa snazili aby siel co najlepsie, pretoze pred par tyzdnami ho zacali predavat v cine, ci kde
ak mas novy ios a stary itunes, tam je to jasne, pretoze itunes nebol nakodeny, aby pracoval so 7. opacne by to problem nemal byt
hovorim len svoj nazor nehovorim ze to tak musi byt na 1000%
a ked hovorite ze ta 7 iOS ide rychlo, tak si ho asi aktualizujem dakujem
alebo skus dat sync a malo by ti to vyhodit okienko, ci chces sparovat iphone s compom. tak daj ano