@verbak chcelo by to troska viac informacii, nez len to ze nejde..je novy a nejde ti od chvile co si ho vybalil a dal nabijat, nejde ti po 3 rokoch pouzivania, mas stare nano alebo nove..etc
@ trdelniiiq najnovší nano, mám ho necelé 3 mesiace, doteraz normálne fungoval len dnes som ho chcel zapnúť a nešiel, ani zapnúť proste nič sa nedialo, skusil som ho dať do nabijačky, taktiež sa uplne nič nedeje
@trdelniiiq najnovší nano, mám ho necelé 3 mesiace, doteraz normálne fungoval len dnes som ho chcel zapnúť a nešiel, ani zapnúť proste nič sa nedialo, skusil som ho dať do nabijačky, taktiež sa uplne nič nedeje
@verbak nechaj ho dnu a chvilu pockaj..po chvilke naskoci logo a potom by sa mal zacat nabijat..ale dufam ze ho davas do zasuvky..cez usb port sa uplne vystaveny ipod neda nabit tak, aby naskocil..teda aspon ked mam iphone uplne do posledneho % baterky vystaveny, musim ho hodit do normalnej zasuvky
@verbak tak pockaj..ak sa ti do 20 minut nenabije, skus ho hodit do compu ci ho nenajde itunes..ak hej, a da sa to v nom spravit, hod ho nejak do DFU modu..sice na to potrebujes home button..v tom pripade skus google a ked nic, chod reklamovat
@verbak Presne ten istý problém som mala aj ja... našla som ho doma, tak som to rozbalila, kukám že apple noo do ...uuu to je husté. Nešiel nabiť, spustiť, proste kaputt. Teraz po troch mesiacoch som ho zapojila do počítača, kedže ma tu furt otravuje iTunes s aktualizáciami - normálne sa to začalo nabíjať. Dosť vydrbaná vec je to, raz ide raz nejde...
@rosesareredvioletsareblue ono, pocul som ze tie nove nana im vseobecne velmi nevysli..mam doma itouch, iphone, macbook a ani s jednym som nemal problem..nikdy..a to iphone mam uz od roku 2007 a doteraz ide ako novy..ale zas poznam par ludi, co tie nove nana maju a idu im ako po masle..cize to mozno bude nejaka tovarenska chyba niektorej serie, alebo co ja viem :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A keď môj iPod chcípne, tak si kúpim poriadny prehrávač. iPod nikdy viac.
A keď nie, tak ho reklamuj. Dúfaj, že ti vrátia prachy a kúp si poriadny prehrávač.