Poznám ho o niečo menej ako ona a zo začiatku sa mi zdal veľmi slušný, milý a fajn...ideálny pre ňu, pretože je čo sa chalanov týka neskúsená a z jeho strany sa zdalo byť, že to s ňou myslí vážne.
...Stacilo mi nasledovne "Najskôr začal takú "hru" chcel moju kamošku vyprovokovať, že či vie žiarliť a využil na to mňa. Pred ňou ma držal za ruku, obchytkával, podpichoval, že si to rozdáme za rohom v kríčku a podobne.." A viem, ze je to riadny kokot ...
A toto ked ma byt nasa buducnost a plodit to podobne stence bez inteligencie... OMG
Mi to pripomina jedn blby film, kde upadla cela spolocnost dusevne a najinteligentnejsie bytosti tam boli prostitutka a jeden povalac bez talentu, ktorych zmrazili na 200 rokov a potom odmrazili
Ja by som sa asi solídne porozprávala s tým chalanom,nech mi dá pokoj byť na tvojom mieste a ak to nepomôže,povedať to potom kamarátke. Možno je ten chalan väčší hajzel než sa zdal
Porozprávaj sa s tým chalanom, povedz mu, že ho nechceš, že nemáš záujem s ním niečo mať a nech okamžite prestane s tým dementným správaním. Že chodí s tvojou kamoškou a nie s tebou.
Chalanovi evidentne jeblo z toho, že si môže dovoliť dve baby -.- Takže najbližšie sme - skopnúť mu ten jeho nadutý hrebienok a jeho ego skopať do guličky.
nepripadne mi že by sa ľutovala. Skôr by som povedal že on je dosť kokot.
Ak si to od začiatku brala len ako žart, mala si ísť na to miernejšie, a až to prerástlo do tohto okamžite vycúvať. za druhé by si jej to mala okamžite povedať a za tretie jemu nakopať gule.
Ja chápem ak si to pbrala len ako podpichovanie aby ona žiarlila ale ak máš rada kamarátku, tak jej vysvetli s akým chujom chodí.
Neviem ako ty, no ale ja by som sa cítila ako tretie koleso na voze... To keď sa bozkávali alebo čo, si na nich pozerala? Alebo ako?
Ja len sa divím, že si hovoríš najlepšia kamarátka... ja na tvojom mieste, hned by dostal po papuli. A ty si ešte tak blbá, že s ním spolupracuješ? To by tebe nevadilo, ak by si mala priateľa a kamarátka robila toto tebe?
Prestaň s nimi chodiť vonku, preboha. A si to s ním vyjasni.
A ja by som jej to aj hneď povedala. Nech vie, čo jej frajer robí.
toto som zažila ... je to úplne sprostá situácia ....
jednoducho sa s ním porozprávaj a ak to nebude možné ako to bolo v mojom prípade vykrič mu to do xichtu a pošli ho kade ľahšie ... nič iné ti nepomôže ... a potom sa ospravedln kamoške že si sa vôbec prvý krát nechala ukecať
Kebyže sa deje toto za mojím chrbtom a kamarátka, ktorej by som najviac verila, by mi to nepovedala, tak práve vtedy by skončilo naše kamarátsvo, pretože potom, ako by som sa to dozvedela napr. od niekoho iného by tým, že to vedela a nepovedala to u mňa maximálne klesla, niečo podobné sa stalo už.. a práve tých, čo to vedeli a nepovedali mi to som potom znenávidela doslova, takže ak ju máš rada, povedz jej to...
Dostal som sa asi do tretiny, po tú časť kde píšeš že si spolupracovala, ďalej ani nečítam. Si skvelá kamoška keď hráš proti nej. Z tej časti čo som čítal som zistil že si jebnutá ty a on, či aj tvoja kamoška to neviem, tak ďaleko som sa nedostal.
keby sa toto stane mne tak takú "kamošku" pošlem ...dakam ...toto je kruté a tvojom mieste by som jej to čo najskôr povedala...a aby som nezabudla ten chalan bol asi na kofole ked rozdávali mozog však ? vážne "uznávam " chalanov,ktorí hrajú na dve strany .
Jednoznačne to kamoške povedz, tým že jej to pvoieš sa nezmení nič pretože nie ty si prejavila záujem ale on. Ale určite jej to povedz, lebo len tým že jej to nepovieš sa veľa vecí zmení, lebo skôr či neskôr sa to dozvie a bude to len horšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
...Stacilo mi nasledovne "Najskôr začal takú "hru" chcel moju kamošku vyprovokovať, že či vie žiarliť a využil na to mňa. Pred ňou ma držal za ruku, obchytkával, podpichoval, že si to rozdáme za rohom v kríčku a podobne.." A viem, ze je to riadny kokot ...
A toto ked ma byt nasa buducnost a plodit to podobne stence bez inteligencie... OMG
Mi to pripomina jedn blby film, kde upadla cela spolocnost dusevne a najinteligentnejsie bytosti tam boli prostitutka a jeden povalac bez talentu, ktorych zmrazili na 200 rokov a potom odmrazili
ale povedz jej to určite, nejde sa za neho vydávať ani nič podobné...srať na takého debila
Poznámka:Nikdy nedovoľ,aby chlap zničil priateľstvo...
Chalanovi evidentne jeblo z toho, že si môže dovoliť dve baby -.- Takže najbližšie sme - skopnúť mu ten jeho nadutý hrebienok a jeho ego skopať do guličky.
Tak sú len 2 možnosti- buď si úplne sprostá alebo piča.
omg, ty tu seba ideš ľutovať? SEBAAA? sa trošku zamysli nad sebou, ty by si sa ako cítila v jej koži? ty si kamoška, keď toto robíš?
ja by som ťa na jej mieste asi poslala do piče!
a je to jasné nie, ten lamec ide po tebe a ty sa tváriš, že si neviniatko... ako nie v zlom, ale obaja nesiete takú istú vinu, ak nie ty väčšiu...
sa na nu vyjebe a pojde za tebou alebo s nou, ale proste 3ja naco chodite hentak von
Ak si to od začiatku brala len ako žart, mala si ísť na to miernejšie, a až to prerástlo do tohto okamžite vycúvať. za druhé by si jej to mala okamžite povedať a za tretie jemu nakopať gule.
Ja chápem ak si to pbrala len ako podpichovanie aby ona žiarlila ale ak máš rada kamarátku, tak jej vysvetli s akým chujom chodí.
Neviem ako ty, no ale ja by som sa cítila ako tretie koleso na voze... To keď sa bozkávali alebo čo, si na nich pozerala? Alebo ako?
Ja len sa divím, že si hovoríš najlepšia kamarátka... ja na tvojom mieste, hned by dostal po papuli. A ty si ešte tak blbá, že s ním spolupracuješ? To by tebe nevadilo, ak by si mala priateľa a kamarátka robila toto tebe?
Prestaň s nimi chodiť vonku, preboha. A si to s ním vyjasni.
A ja by som jej to aj hneď povedala. Nech vie, čo jej frajer robí.
toto som zažila ... je to úplne sprostá situácia ....
jednoducho sa s ním porozprávaj a ak to nebude možné ako to bolo v mojom prípade vykrič mu to do xichtu a pošli ho kade ľahšie ... nič iné ti nepomôže ... a potom sa ospravedln kamoške že si sa vôbec prvý krát nechala ukecať
» www.csfd.cz/film/185578-abs...
...Strasny brak
To su fakty, nie len take recicky
Bojim sa o svoj dohodok...
Sak ty idioti mi nanho nezarobia