Kamarati mam problem stym a zere ma to,ze ja mam 18 rokov,staram sa komplet o celu domacnost a vsetko vybavujem,studujem este popri tom,teraz mam za sebou operacie a dojdem domov z nemocnice...a mam navarila sestre nevlastnej obed fakt ze brutalny a ja s
sadni a porozpravaj sa o tom s mamkou, mozno ona si neuvedomuje ze jej spravanie ti blizi a prekaza... predsa je to tvoja mama a nemozes sa len tak zblait, odist a ju zahodit za chrbat.
Ked to nepomoze, tak potom uz to mozes riesit nefinancovanim domacnosti, pripadne odstahovanim sa
@patrik1985 tak to sme na tom asi podobne, lenže ja sa starám iba o ňu a našťastie o nikoho ďalšieho a z brigády chodia prachy na jej účet...tiež si neviem dať rady
Ak utiahneš podnájom, alebo pôjdeš niekam k niekomu na izbu.. Prečo by si mal niekoho živiť, keď sa ku tebe správajú zle?
Najskôr si niečo našpor. Ale nech ti ani nenapadne nechávať nejaký dôkaz o tom vo svojej izbe. Mohli by to začať tušiť.. a keď ti je nevlastná sestra doma celý deň, neváhal by som nad odpoveďou na otázku či ti neskontroluje (aj osobné) veci. Všetko zváž, keď sa rozhodneš budeš niesť následky. Ale.. to budeš aj tak, aj tak.
V každom prípade ti držím palec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ked to nepomoze, tak potom uz to mozes riesit nefinancovanim domacnosti, pripadne odstahovanim sa
Najskôr si niečo našpor. Ale nech ti ani nenapadne nechávať nejaký dôkaz o tom vo svojej izbe. Mohli by to začať tušiť.. a keď ti je nevlastná sestra doma celý deň, neváhal by som nad odpoveďou na otázku či ti neskontroluje (aj osobné) veci. Všetko zváž, keď sa rozhodneš budeš niesť následky. Ale.. to budeš aj tak, aj tak.
V každom prípade ti držím palec.