Ahojte
Po roku aj 3 mesiacoch sa mi pokazil samsung galaxy note,,,strasne mi blika obrazovka, strati signal, baterka sa vtedy hned z plnej zmeni na vikricnik a zhasne sa...a strasne je pomaly a seka. Vcera som bola v samsungu kde mi ho dali do tovaren
paušál u ktorého operátora ?
... inač toto nebude chyba softu a bateria to tiež nebude určite robiť čiže jedine HW ... to sa opravovať neoplatí
... takže pozeral by som sa po niečom novom
... ja môžem doporučiť (ako majiteľ) HTC ONE ... má to 4,7" displej čiže ideálne aj na prezeranie netu
Ale však ho máš stále v záruke tak reklamuj do nemoty.U každého výrobcu sa pritrafí aj nevydarený kus a zato by som neodsudzoval značku.Samsung ťa určite nesklame.
ja som tiež som Samsungom úplne spokojná mám SIII mini a je úplne super.
Ale chápem ta ja som predtým mala Xpériu a tiež sa mi po 3/4 roku pokazila a vôbec nechcela ísť wifi a strašne sekal a tiež už by som nechcela nič od Xperie aj keď tie nové mobily môžu byť super
@tomtoylc pausal v orange
no uvazujem nad htc, asi si popozeram aku ma orange ponuku htc a snad nieco dobre bude akurat
@ubusko ano da sa reklamovat ale to mi zoberu mobil aj na 30 dni a ak je problem v baterke tak tam je zaruka 6 mesiacov, cize mi to nepomoze ale dam si sim kartu do mojho starodavneho blackberry a zajtra teda skusim odniest tento pokazeny do orange akurat tento problem je tazke ukazat lebo niekedy to robi a niekedy idem aj polhodinu bez problemu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
... inač toto nebude chyba softu a bateria to tiež nebude určite robiť čiže jedine HW ... to sa opravovať neoplatí
... takže pozeral by som sa po niečom novom
... ja môžem doporučiť (ako majiteľ) HTC ONE ... má to 4,7" displej čiže ideálne aj na prezeranie netu
Ale chápem ta ja som predtým mala Xpériu a tiež sa mi po 3/4 roku pokazila a vôbec nechcela ísť wifi a strašne sekal a tiež už by som nechcela nič od Xperie aj keď tie nové mobily môžu byť super
no uvazujem nad htc, asi si popozeram aku ma orange ponuku htc a snad nieco dobre bude akurat
@ubusko ano da sa reklamovat ale to mi zoberu mobil aj na 30 dni a ak je problem v baterke tak tam je zaruka 6 mesiacov, cize mi to nepomoze ale dam si sim kartu do mojho starodavneho blackberry a zajtra teda skusim odniest tento pokazeny do orange akurat tento problem je tazke ukazat lebo niekedy to robi a niekedy idem aj polhodinu bez problemu....
bud baterka alebo nieco ine, tym dnesnym telefonom sa nikto nerozumie...pockaj a uvidis, ale Note III si neber
Ak chceš vedieť ako na to, daj vedieť ...