Nenájde sa tu nejaký múdry človek, ktorý by mi vedel poradiť, čo mám robiť?
Ide o to, že ja v pohode viem volať z mobilu, ale mne ked niekto volá tak ani nezvoní nič. Vôbec neviem, v čom môže byť problém tak sa pýtam, či neviete niekto.
@peterkol Akú máš intenzitu signálu ? .. Skús sa len na skúšku ručne prepnúť do 2G siete (nastavenie - mobilné siete - režim siete - iba GSM / 2G) a odskúšať hovor
@peterkol Pokiaľ nevyužívaš mobilný internet, a používaš iba volanie + SMS môžeš ostať v 2G sieti ...
Ak však využívaš mobilný internet, budeš ho mať v 2G sieti veľmi pomalý (EDGE dá tuším len do tragických 290 Kbps ) ... preto si porieš tú funkčnosť 3G / 4G LTE siete ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@lakero áno počujem
To akože ti nezobrazuje ani prichádzajúci hovor alebo ?
Keď ti druhá strana volá, tak to normálne zvoní, alebo sa ozve hláška, že si nedostupný ?
nemám nič, kontroloval som
nič sa neozve, ked mi volajú, úplne ticho je
Akého to máš operátora?
dakujem ti, velmi si mi pomohol
Ak však využívaš mobilný internet, budeš ho mať v 2G sieti veľmi pomalý (EDGE dá tuším len do tragických 290 Kbps ) ... preto si porieš tú funkčnosť 3G / 4G LTE siete ...