ahojte ..už dlhšiu dobu mi bliká monitor (LCD) najprv to bolo len také chvíľkové ale už 3. deň to je sústavné...zapnem komp a monitor začne blikať, a zaujímavé, že proste raz to blbne tak že vôbec nič nevidim a potom to trošku ustane ...+ jeden taký de
tak ako financie nie sú problém len ma to trošku štve chápete ...možno by sa s tým niečo dalo robiť ale uvažujem tak, že radšej asi nový než to dať do opravy a darmo zaplatím za nič
tak minulé leto bolo všetko v pohode ale už to robí tak približne tak od februára cca ...dvakrát sa stalo, že to také 3-4 dni nerobilo a potom zase a občas to bolo až také že sa totálne začiernila obrazovka a potom to akoby "odpadlo" alebo ako to povedať ..proste z ničoho nič to zmizlo no a teraz mám aktuálnu situáciu takú, že vrchná časť monitoru je v pohode a zvyšok je taký počiarkovaný no našťastie to nebliká
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov