Ahojte Vedel by mi niekto poradit co je s mojim ntb ked ho zapnem a ukazuje mi zrnito-farebnu obrazovku? Vedel, by mi niekto poradit? Za pomoc dakujem vopred
@77hanes77 , @marek15693 A da sa s tym nieco robit? Da sa to opravit a kolko to bude stat? Inak on nereaguje po zapnuti na nic aj ked stlacam nejake pismeno ani na mys nereaguje. Na nic.
@kikusqa205 Skúšala si ho pripojiť na nejaký externý monitor? Ak nie, tak pokiaľ máš tu možnosť, skús ho pripojiť na monitor poprípade TV (pokiaľ má tvoja TV HDMI alebo vstup a tvoj notebook HDMI alebo D-SUB výstup alebo )
Ak obraz na externom monitore ide, je vadný flex kábel medzi displejom a doskou. Ten sa dá v pohode vymeniť, cenu ti povedať neviem, nakoľko netuším, aký máš notebook.
Ak sa obraz na externom monitore nezobrazí, alebo za zobrazí vadne (pásiky, zrnito a pod.) tak je jasné, že odchádza grafická karta.
Pri pripájaní externého monitora pozor na to, že niektoré notebooky pošlú video signál do externej zobrazovacej jednotky až po načítaní OS. (bootovanie sa ti nemusí zobraziť)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ak obraz na externom monitore ide, je vadný flex kábel medzi displejom a doskou. Ten sa dá v pohode vymeniť, cenu ti povedať neviem, nakoľko netuším, aký máš notebook.
Ak sa obraz na externom monitore nezobrazí, alebo za zobrazí vadne (pásiky, zrnito a pod.) tak je jasné, že odchádza grafická karta.
Pri pripájaní externého monitora pozor na to, že niektoré notebooky pošlú video signál do externej zobrazovacej jednotky až po načítaní OS. (bootovanie sa ti nemusí zobraziť)
Mam Toshiba Satellite A300-22W.