Zdravim neviete mi pomoct pls co sa deje a ako sa to da riesit dnes sa mi to stalo po 4x a ked to vybehlo nedalo sa mi nic robit len vybrat bateriu dik za kazdu pomoc ci radu. problem na obrazku
toto pise ked mas nieco zo softwerom, teda lepsie povedane poskodeny windows alebo mas tam virus poskodeny tak ze mozno si tam nieco zle do toho nainstaloval alebo odstrail subory ktore si nemal a pomoze len reinstalovat windows, ale najvacsia pravdepodobnost je ten druhy problem, ale nazvat to virus neni presne. stiahni si tento program "Malicious Software Removal Tool" najdes ho na oficialnej stranke Microsoft, stiahni si na svoj windows a pusti a sprav test.
@kosmiklove ty sa asi velmi nerozumies systemu windows vsak? vysvetlim to trosku jednoduchsie: ked ti napise windows error, ze mas predpazit ruku, tak v skutocnosti mas spravit drep....
aj ked tuto moze ist len o driver preinstalovat ho a bude pokoj, ale nie vzdy to je presne to co pises eror ako som napisal.
@mefistofel narozdiel od teba sa tym zivim a mam kusok viac skusenosti ako ty...s tymto problemom sa bezne stretavam a win7 to vyhadzuje dost casto...virusom to rozhodne neni a koli chybnemu driveru preinstalovat cely win moze fakt len lama -.-
@kosmiklove predstav si presne toto okno hadze aj jeden virus, a mozes to opravovat ako len chces a hadzat ti namiesto tohto zacne ine, ale skoro to iste.... ako 12rocnemu skor som usudil ze ten virus v tom bude.... reinstal win skor ako krajne riesenie(ale aj tak to mas za par minut). A ako som napisal mozno staci len preinstalovat driver, nikdy nevies pokial sa na ten PC sam nepozries. inac pochybujem ze sa pocitacom venujes dlhsie ako ja ale zas na druhu stranu ja sa skor vyznam v technike ako v programovani. tj rozobrat, zlozit, opravit, vyhodit
a s tym preinstalovanim windows by som bol konzervativnejsi. jasne, preinstalovat sa da za par minut ale doinstalovat vsetko co tam bolo, vyladit to, zaberie dost casu, najme ked ten pc sa nepouziva len na browsovanie..
@mefistofel pridávam sa ku kosmiklovemu, pičoviny píšeš, tá tvoja metafora s predpažením ruky je blbosť, ak by to malo byť správne tak skôr "keď ti win error povie že má zlomenú nohu tak to buď znamená že sa potkol o svoju šnúrku a zlomil si ju tak, alebo si ho sotil zo schodov, alebo prišiel vírus a jebol mu po nej páčidlom", keď už.
a keď si hardvérák, tak by si duplom mal vedieť čo je IRQ.
@bluebomber1991 - ako píše win, problém spôsobuje athrx.sys, čo je súčasť driveru wifi karty (máš Atheros wifi kartu), diskusie tvrdia že po nejakom automatickom update win sa to začne diať, a vraj pomáha revert driveru, čiže - pravý klik na "Computer" v štart menu, alebo "My Computer" na ploche, properties, vľavo v tom okne klikni Device Manager, v zozname čo sa ti otvorí nájdi "Network adapters" a to rozbaľ, v tom nájdi položku ktorá má v názve "Atheros" a "WiFi", klikni na to pravým, daj Properties, v tom okne čo sa objaví otvor záložku "Driver" a tam klikni "Roll back driver", vraj to pomôže, tvrdí 6 zo 6tich ľudí čo to skúsili.
@mefistofel to si tak pamatas? ja som v podstate s pocitacmi vyrastal od narodenia...kedy som ale zlozil prvy to si uz nepamatam...zda sa mi ze to bolo chvilu predtym ako som siel na strednu vzhladom k tomu ze som studoval pc siete a v tom case som to uz ovladal takze to moze byt cca tak dlho ako ty...teda ak to beres od prveho poskladaneho pc...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
sorry, neviem ti pomôcť
neviem aky mas windows ale napriklad skus toto » www.microsoft.com/en-us/download/... ak to nebude ti napise ze to nema komtatibilitu tak hladaj dalej
aj ked tuto moze ist len o driver preinstalovat ho a bude pokoj, ale nie vzdy to je presne to co pises eror ako som napisal.
a s tym preinstalovanim windows by som bol konzervativnejsi. jasne, preinstalovat sa da za par minut ale doinstalovat vsetko co tam bolo, vyladit to, zaberie dost casu, najme ked ten pc sa nepouziva len na browsovanie..
@bluebomber1991
teda vygoogli si: athrx.sys bsod
a skus najskor najst iny driver..
a keď si hardvérák, tak by si duplom mal vedieť čo je IRQ.
@bluebomber1991 - ako píše win, problém spôsobuje athrx.sys, čo je súčasť driveru wifi karty (máš Atheros wifi kartu), diskusie tvrdia že po nejakom automatickom update win sa to začne diať, a vraj pomáha revert driveru, čiže - pravý klik na "Computer" v štart menu, alebo "My Computer" na ploche, properties, vľavo v tom okne klikni Device Manager, v zozname čo sa ti otvorí nájdi "Network adapters" a to rozbaľ, v tom nájdi položku ktorá má v názve "Atheros" a "WiFi", klikni na to pravým, daj Properties, v tom okne čo sa objaví otvor záložku "Driver" a tam klikni "Roll back driver", vraj to pomôže, tvrdí 6 zo 6tich ľudí čo to skúsili.