mam nb necely rok, v poslednom case ide neskutocn epomaly, stale mrzne,seka vsetko, pripadne nepracuje nejaky prieskumnik a najlepsie- hocikedy ho vypne stylom modra obrazovka s bielimy pismenami...a kym ho zase spustim, dalsich 7 minut... kedze je v zaru
@n0win0u no, neviem, co s tym ma ten klip, ale siel dobre mne skor nejdu veci ako otvaranie priecinkov a obrazkov a take co mam ja ulozene a chcem si cosi pozriet alebo otvorit...
@marek594 no vies, ja si tu neviem skoro nic nainstalovat nieto preinstalovat alebo naformatovat uz vobec,kede ani nvm co si predstavit pod tym preto ma zaujima ci mi to urobia zdarma alebo co ,kedze je v zaruke
zrejme si pochytila nejaku háveď menom virus..najlepšie bude preinštalovať operačný systém a formátovať hdd(nezabudni na zálohu dôležitých dát) alebo skús nejaký dobrý antivírusový program(napr avast)
@milagross buď vírusy, alebo možno zanesený vetráčik, teda sa neodvetráva comp, teplota stúpa, a čím vyššia teplota tým je comp pomalší a nespoľahlivejší.
ja mám tiež problém s nb... zapnem ho všetky kontrolky svietia, ale obrazovka nejde proste tma...a ani nereaguje iba sa zapne všetko svieti a nič nejde...v záruke ho už nemám, najradšej by som ho vyhodila von okom už...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ak ti tento klip pusti cely, bez sekania a padnutia :
tak by som ho mozno este nevyjebal zo zavreteho pivnicneho okna a mozno tam je nadej na opravu