Ahojte. Nenašiel by sa tu niekto pocitacovo zdatný čo by mi vedel vysvetliť čo s ním mam? On sa mi vybil a ked som ho zapla tak mivyšla taká modra obrazovka s bielymi pismenkami. Niečo som v panike stratila a natvrdo ho vypla. Ked som ho zapla tak klasic
nemas nahodou Windows Vista? ja som mal tiez presne takyto problem ale na obycajnom PC (nie ntb) a bolo to v tom ze odisla RAM ked som vymenil tie RAM (su tam dve dvoj gigabajtove) tak uz vsetko ide v pohode
BSoD nie je len virus, na starom pc som mal BSoD a problem bol v základnej doske potom som mal ďalší pc a na tom to boli ramky, kamarát dostával bsod kvôli HDD takže más na výber
Modra obrazovka moze byt BSoD ale moze to byt aj checkdisk.
Kazdopadne nechaj to bezat snad sa spamata ak nie tak ho zapni s stlacaj vkuse F8 az kym sa ta nespyta ci chces spustit normalne alebo v nudzaku. Zvolis si nudzak a v nom by teoreticky mal nabehnut. Potom ked nabehne si najdi nastroj Obnova systemu a skus ho vratit do casu pred tou chybou. Nevadi ak si nevytvarala body obnovy, tie sa vytvoria obcas automaticky.
Dalsia moznost, nabootuj z DVD windowsu a skus zvolit opravu systemu.
A ak ani toto nepomoze tak skus nabootovat nejaky live linux, zalohuj si data z win particii a preinstaluj windows.
Hardwarovu chybu by som pripustal az ako poslednu moznost, kedze HW je testovany uz biosom a ten by ti uz nadaval skor ako nabehne win.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
viem, a práve z fotky sa bude dať zistiť kde je problém :-S
Kazdopadne nechaj to bezat snad sa spamata ak nie tak ho zapni s stlacaj vkuse F8 az kym sa ta nespyta ci chces spustit normalne alebo v nudzaku. Zvolis si nudzak a v nom by teoreticky mal nabehnut. Potom ked nabehne si najdi nastroj Obnova systemu a skus ho vratit do casu pred tou chybou. Nevadi ak si nevytvarala body obnovy, tie sa vytvoria obcas automaticky.
Dalsia moznost, nabootuj z DVD windowsu a skus zvolit opravu systemu.
A ak ani toto nepomoze tak skus nabootovat nejaky live linux, zalohuj si data z win particii a preinstaluj windows.
Hardwarovu chybu by som pripustal az ako poslednu moznost, kedze HW je testovany uz biosom a ten by ti uz nadaval skor ako nabehne win.