mam novu lumiu 1020 dal som si tam onedrive a mam to iste aj v pc, ten isty ucet/ aspon myslim/ a ked dam dake subory z mobilu na onedrive nevidim ich na pc a naopak,
nemalo by to one drive sluzit na stahovanie veci do pc a naopak? ak hej poradte ako to
@midnight no ako prihlasujem sa tou istou adresou ale stale to tam nemam, preto som si neni isty ako to funguje
a pytam sa na to ze ci netreba daco dake potvrdit alebo ako aby som to videl aj na PC
no prave som to kukal, odhlasil som sa prihlasil na oboch s rovnakymi uctami a nic
potom som si pozrel na mobile onedrive normalne cez internet a ide mi to ale ked mam aplikaciu one drive tak mi vobec nereaguje v mobile mi to prida subor ale neda na internet
funguje to len tak ze sa tam dostanem cez internetovu stranku a nie aplikaciu @1@3
@midnight tak som asi na to prisiel aby mi veci v mobilnej aplikácii ukazovalo v mojom učte na internete tak som musel pridat k zložkám/súborom zdielanie s mojou emailovou adresou,, čo mi trvalo kým som na to prišiel lebo zakaždým keď som chcel dačo také spraviť tak mi tam hádzalo iba kontakty z mobilu a nie možnosť vložiť email ale už mi to ide
@nahaku nechápem... teda, sčasti chápem čo myslíš, asi, ale nedáva zmysel aby na to aby si videl súbory na svojom účte si musel dať tie súbory zdieľať so svojim účtom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
v tom prípade myslíš zle.
nesynchronizuje sa to nijako, proste sa na pc prihlás do toho istého účtu čo mobil používa ako hlavný užívateľský účet, a bude to fungovať.
a pytam sa na to ze ci netreba daco dake potvrdit alebo ako aby som to videl aj na PC
potom som si pozrel na mobile onedrive normalne cez internet a ide mi to ale ked mam aplikaciu one drive tak mi vobec nereaguje v mobile mi to prida subor ale neda na internet
funguje to len tak ze sa tam dostanem cez internetovu stranku a nie aplikaciu
@1 @3
potom keď to vyriešiš tak sem napíš že ako a tagni ma k tomu, vďaka