Ahojte birdzáci, mám menší problém, ktorý sa mi naskytol keď som dohrala goat simulator smiley:- sťahovala som ho priamo zo steamu, preto si nemyslím, že by tam mohol byť vírus. Oba monitory mi začali z času na čas preblikávať keď som vo windowse- keď v neja
@jurito nemam pocit, ze zrovna @0 by mala o chlapov nudzu, ale taka vseobecna rada - taketo stereotypne zovseobecnovanie sa len tazko chape ako kompliment
mne sa stalo niečo pdoobné na desktope. Tiež som nevedel kde je chyba. Nakoniec bola trošku povytiahnutá grafická karta a DVI kábel bol v zlom konektore (mal som konektory pre 4 externé monitory). Neviem či máš desktop alebo ntbk.
@smis mám desktop a skúšala som vymeniť káble medzi monitormi, stále mi oba preblikávajú.....a neviem či to môže byť to čo si mal ty, lebo doteraz mi šlapalo všetko ako hodinky :/
V prvom rade treba vylucit, ze to je monitormi, cize ich skus zapojit do ineho pocitaca, ze ci budu v pohodke. A este skus trochu postuchat konektorom, ked bude zapojeny v tej karte ktora blbne, ze ci nie je len kontakt nejak poskodeny. Ale skor by som povedal, ze proste niekde nieco zhorelo/zhori. Drzim palce nech to vyriesis.
grafika ňe? ak mas moznost pozicaj si od niekoho zapoj si ju a uvidis. Urcite ma niekto v tvojom okoli pocitac s grafikou co by ti ju na chvilu pozical
Okej takto stiahni si z webu GURU 3D Driver Uninstaller ( » www.guru3d.com/files-details/d... ), bootni sa do safe mode, a spusti to... odinštaluj cez to aj nVidia ovládače aj ATI (AMD) proste aj keď si ich tam nemala... po tomto prejdi PC CCleanerom (easy) nakoniec si nahoď nový driver nanovo (ak máš AMD kartu odporúčam najnovší beta driver) a skús to čo to dá... pokiaľ ti to nepomôže, vyskúšaj prepnúť bios na karte (AMD má na to tlačítko niekde na karte alebo taký malý prepínač) je možné že sa ti poškodil bios na karte... ak nepomôže napíš skúsime niečo iné
@carpathian@smis prehodila som káble, zapojila do iných konektorov a zázračne mi to prestalo (teda zatiaľ, snáď sa mi to nevráti možno som to mala len zle zapojené, aj keď nechápem prečo mi to potom od vianoc išlo bez problémoov a zrazu to začalo robiť toto
@ceciak keď sa mi ten problém vráti vyskúšam toto, ďakujem za radu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
žena vie zmenit rozlíšenie a hz O.o
žena vie preinštalovat ovládač O.o
Marry me?
@erjedna lepšie ako so sesternicou byt vo vztahu nie?
V prvom rade treba vylucit, ze to je monitormi, cize ich skus zapojit do ineho pocitaca, ze ci budu v pohodke. A este skus trochu postuchat konektorom, ked bude zapojeny v tej karte ktora blbne, ze ci nie je len kontakt nejak poskodeny. Ale skor by som povedal, ze proste niekde nieco zhorelo/zhori. Drzim palce nech to vyriesis.
@ceciak keď sa mi ten problém vráti vyskúšam toto, ďakujem za radu
potom tá SPOTREBNA elektronika odchádza už po pár mesiacoch.. (plánovaný cyklus zastarávania, failure..)
@17 @19 @glamorous - može to byt aj nejaký vadný modul RAM pamatí.. (treba ich otestovat,
kdyžtak vymenit radšej všetky