Zdravím. Nevie niekto čo s tým keď mi skoro stále samo od seba myška označuje veci, samo klika a pritom ja nič nerobim. ? Antivirus mam zakupený na full verziu, dal som PC skontrolovať no nenašlo žiadny virus. Nevie niekto čo s tým?
@tysikar
1. skús vymeniť podložku, najlepšie hoď pod myšku normálne čistý biely papier. ak prestane blbnúť, tak skrátka nezvláda povrch na ktorom ju používaš. ak blbnúť neprestane, tak:
2. vymeň myšku, pretože s ňou niečo nie je v poriadku.
@tysikar jaj počkaj, aj sama kliká? tak prvý bod preskoč a choď rovno na bod dva.
a komentár od 18miki18 je pochopiteľný, toto ti mohlo a malo napadnúť aj samému a mal si to skúsiť predtým ako si založil túto diskusiu.
@tysikar Nepolial si ju? Skús ju odpojiť, či to bude stále robiť ..... Ak ti to bude robiť aj po vymeneni/odpojeni myši, môžeš mať zapnutý vzdialený prístup a nejaky idiot sa ti zabáva s PC
Nejdem ťa však strašiť, pravdepodobne to bude len vadná myš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
1. skús vymeniť podložku, najlepšie hoď pod myšku normálne čistý biely papier. ak prestane blbnúť, tak skrátka nezvláda povrch na ktorom ju používaš. ak blbnúť neprestane, tak:
2. vymeň myšku, pretože s ňou niečo nie je v poriadku.
a komentár od 18miki18 je pochopiteľný, toto ti mohlo a malo napadnúť aj samému a mal si to skúsiť predtým ako si založil túto diskusiu.
Nejdem ťa však strašiť, pravdepodobne to bude len vadná myš.