chcel by som Vás poprosiť o radu...mám taký menší problém s PC...je to HP Pavilion s OS Win 8...a deje sa mi nasledovné...niekedy...len tak zničoho nič...mi prestane fungovať klávesnica tak...že píšem písmena...ale začne mi tam vyhadzovať rôzne
celý win8 je somarina a kedy sa ti to stáva? mne sa to stávalo počas robenia s netom a potom mi to brat zrušil kdesi v nastaveniach ovládania či kde moc nápomocná nie som, ja viem
na základe toho som prišiel...že to je obyčajná klávesová skratka...ako napr. winlogo + p alebo winlogo + i...akurát mne to robí bez toho...aby som vôbec mal stlačené to winlogo...len proste ako keby to sem - tam mu zašibalo a tvári sa, že je stále to winlogo stlačené
@rieper no...to som si ja nevyberal to bol darček od rodičov za to, že som sa dostal na VŠ proste niečo, na čom bude sa dať dobre pracovať a makať kancelárska práca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale i tak díky
na základe toho som prišiel...že to je obyčajná klávesová skratka...ako napr. winlogo + p alebo winlogo + i...akurát mne to robí bez toho...aby som vôbec mal stlačené to winlogo...len proste ako keby to sem - tam mu zašibalo a tvári sa, že je stále to winlogo stlačené
keď sa ti najbližšie stane...mačkaj winlogo, kým Ti nabehne METRO prostredie...ptm to už pôjde prípadne preinštaluj ovládač
Aj keď možno to už zas niesú taká zlá séria noťasov jak kedysi..
Nech teda slúži dobre aj naďalej.