Chcel by som vediet nazor vas ako nezaujatych. Alebo by sa to dalo povedat aj, ci by ste mi nevedeli pomoct. Pred casom som sa dal dokopy s istym dievcatom. Mam ju velmi rad a aj ona mna, no je tu isty problem. Ten problem sa vola cas. Vidame sa velmi mal
ale k veci, drzim sa nazoru, ze kto chce, hlada sposoby, kto nechce, dovody... samozrejme, toto moze byt podane velmi subjektivne z tvojho hladiska ale ak beriem do uvahy ze hento by bola objektivna pravda potom mam dojem, ze ta ma len ako zabavku na volny cas
@ssnehulienka Moznost, ze ma len ako zabavku neberiem do uvahy, kedze viem ako na tom bola pred zaciatkom nasho vztahu. Nikde nechodila, cize neda sa o nej povedat, ze si hladala chlapcov cisto pre zabavku, proste medzi jej byvalym a mnou nemala ani len nijaky ulet, to viem nie len od nej ale aj z inych zdrojov. Do vztahu sme prisli dost tazko, nechcela ziadny vztah s nikym, no nakoniec sme sa dali dokopy.
@7 a to už nemáte čas? Zaujímavé.. veď normálne keď budete spolu si s ňou niekam sadni a pokojne to do detailu rozober a nenechaj sa pojašiť.. ja viem že pre čerstvé páry to je ťažké ale
@lycanfr3ak To sme uz aj urobili, vzdy to dopadne tak, ze mi povie ako na vobec nic nema cas a to trochu kedy cas ma venuje mne. A vzdy znie tak doveryhodne ze nemam ziadny dovod jej neverit.
@interrupcio Mozno to beriem trocha vaznejsie ako ona, fajn, je pravda ze sme sppolu kratko, nie je to este nic velmi vazne, ale nevidiet ju 2 tyzdne a este sa so mnou pohada, ze ona nemoze? a kto vie, co za tie 2 tyzdne robila, ked nemala cas na mna?
Presne tak. Komunikácia je veľmi dôležitá. Skús sa s ňou o tom porozprávať. Mal by si jej dať najavo, že si s niečím nespokojný a že chceš, aby ste to spoli vyriešili. Daj jej pocítiť, že ti môže plne dôverovať, že nie si len jej priateľ, ale aj najlepší kamarát.
@dena542 Ale ked ja sa s nou na tu temu bavit chcem, a aj ju casto otvaram, ale vsetko, k comu dojdeme je to, ze ona tiez chce so mnou byt kedy sa len da, len sa proste neda castejsie.
@davo250 tak možno práve pre to, že nikde nechodila nechodí až tak často von ani s tebou... niektorí ľudia sú takí, aj mne sa stačí s niekym vidieť dokonca raz do mesiaca... a nie som nejaký asociál alebo čo, proste som tak zvyknutá a vyhovuje mi to a aj keď niekoho milujem tak s ním nepotrebujem byť často....
@davo250 skús sa jej priamo opýtať, že čo konkrétne ju tak zaneprázdňuje, keď ste spolu tak málo. Mohol by si jej povedať, že ti veľmi chýba, keď nie ste spolu. Že žiješ v takej neistote, že nevieš, či robíš nejakú chybu vo vzťahu.. Že proste chceš, aby to bolo medzi vami krásne.. Nejaké takéto podobné veci..
Ja by som na ňu tak netlačila, už len kvoli tomu že si napísal, že žiadny vzťah nechcela .... a ked beriem do úvahy aj to, že nie ste tak často spolu a aj ten krátky čas čo ste sa hádate .... to ju tiež nemusí zrovna presvedčiť v tom, že by ťa chcela vidieť častejšie .... akože je fajn zaujímať sa čo druhý robí atd atd ... ale vypytovať sa prečo nemožete byť častejšie spolu a v kuse to riešiť .... neviem mne by to šlo na nervy ... a ako tu už niekto písal ... kto chce si čas nájde .... tak netlač na pílu :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
pre buducnost, keby si to rozclenil na viac odsekov, cita sa to lahsie
pozri ja neviem co chces ked tendencne to tak opisujes a potom tvrdis, ze je to hlupost tak sa opytaj jej