Opíšem pojem, "skáče do mňa" - z ničoho nič na mňa začne slovne útočiť, provokuje ma, bez nejakého zrejmého podnetu. Začne vravieť, že som drzá a že sa na mňa bude sťažovať a podobne.
zalezi aku mas triednu, ak vies ze je v pohode chod za nou, ak nie mozes skusit riaditela ale nemyslim ze sa nieco vyriesi... akurat tym dosiahnes ze vsetci to budu vediet ze je krava ale napr u nas na skole by sa nic ine nestalo
No naša jedna ,,nemenovaná´´ učitelka je taká istá, že nevie nič vysvetliť..keby nemá svoje papiere tak ani slovo necekne a to si myslí, že vie šetko najlepšie, pritom v iných literatúrach je to úplne ináč..potom nám na testoch neuznáva niektoré veci, ktoré su podla nej nesprávne, aj keď tak majú byť. na jednej spolužiačke je maximálne zasadnutá lebo sa ozvala a učitelka to nezniesla tak už tretí rok sa hádavajú...
a či to triedna vyrieši tak to pochybujem.pretože u nás už baby boli za ňou a ona len navrhla zmenu učitela, ale keďže na našej škole nemajú tí ,,normálni´´ naviac času, tak sa nakoniec nič nevybavilo
Ked je ta ucitelka neschopna tak ti to nevysvetli. Je zbytocne sa jej na to stale vypytovat. Ked po vas bezdovodne ziape tak proste len maskuje svoju neschopnost, nic viac nic menej. Mozno je rada ze ma aspon nejake zamestnanie. To ze ta nenavidi znamena ze sa boji ze budes na nu bonzovat nadriadenym a mohli by ju vyhodit z prace to je cele. Ked pojdes za triednou tak to je vlastne jej kolegina ta s tym nic neurobi lebo kolegovia si kryju chrbat samozrejme ze jej to povie, hehe, samozrejme ze sa to dozvie kto na nu zaloval ze zle uci.
Pokial ta ten predmet moc netankuje tak odporucam sa na to vykaslat. Prestat jej papulovat a snazit sa moc neprovokovat. Casom na teba zabudne a budes v pohode z dobrymi znamkami.
Ked ta ten predmet zaujima a potrebujes ho tak samozrejme to treba riesit. Ale odporucil by som skor sa snazit proti nej vyhecovat spoluziakov nez ist do toho sama. Precalen bolo by trochu blbe keby ju vyhodili kvoli tebe. Ale ked ju ohovori cela trieda a nabonzuje ju jej nadriadenemu (riaditel, zastupca). Tak potom mate sancu na uspech mozno jej prehovori do duse a zacne vam vysvetlovat veci. Alebo dostanete ineho ucitela.. Len ci sa iny lepsi najde, na vidieku ich moc nebyva, zalezi od toho kde zijes.
Nie nadarmo sa hovori: "ten co to vie ten to robi, ten co to nevie ten to uci"
no videl by som jedno riesenie ale bolo by dost drasticke... zajdi si za riadietelom ci by ta neprelozil do inej triedy... chapes napr si 3B a sibne ta do 3A, zmenily by sa ti ale vsetci ucitelia aj spoluziaci tak neviem ci je to to prave co by ti vyhovovalo :/ inak na mature nebude sama a dost prilepsuju myslim ze vsetci, aj ty najvecsi drsnaci ucitelia
Mate urcite dve skupiny anglictiny, mozes dat oficialnu ziadost na riaditelstvo, ze chces prestupit do druhej skupiny a oni ta preradia. Tento rok sme v nasej triede nieco take riesili
no asi nič. pochybujem, že by triedna niečo vyriešila. jednoducho sa správaj ako keby sa nič nedialo. aj tak s tým nič neurobíš..... ale keby ste sa viacerí sťažovali...a viacero tried....
nás učila jedna (jedna z 8 alebo koľko sme ich už mali na angline) ktorá bola začitočníčka a nič nenaučila. ale jej žiaci aj dosť robili zle, lebo proste tú anglinu nevedela...a sama odišla. inak neviem. ja som si už asi na všetko zvykla:/
No áno, vy poviete nič s tým nerob, ignoruj, to je jedno, čo si myslia ostatní.
Lenže keď ma tá harfa ohovára po kabinetoch, tak je to o inom.
Pribudol nám tento rok nový predmet s novou profkou, a tá sa hneď na tretiu či koľkú hodinu spýtala "ktorá je Zuzana blabla" a tak som sa prihlásila a ona len "dobre"... jednoducho je to maximálne nepríjemné, lebo tí idioti vás zaškatuľkujú a dosť, nedá sa s tám spraviť ani hovno potom a môžem sa snažiť ako chcem
no to snáď nie - slovo proti slovu?! a tí tvoji 30 spolužiaci sú slepí a hluchí? máš svedkov, tak sa bráň, ak si na teba zasadla neoprávnene...
ak to učí ešte iná profesorka, mohla by si žiadať o preradenie alebo niečo podobné...viem že u nás na gympli šlo jedno dievča maturovať do iného mesta, aby sa vyhla profesorke kt. ju neznášala. Neviem ako to vybavila, ale proste to šlo.
Ach... keby to bola ucitelka dejepisu poviem ti kasli na to.....
Ale anglinu v zivote potrebovat budes.... ja som mal to iste sedela na mne anglinarka a vysledkom su medzery, ktore sa snazim zaplatat dodnes.... Ries to s triednou alebo si zaplat sukromne doucka lebo ucitelia maju tendenciu sa kolektivne ochranovat, ak ma s nejakym student problem, co je dalsia vec na ktoru sa doplaca ale to uz idem z cesty
ver, že podobné, či rovnaké problémy majú aj na iných školách.
Rada -nedaj sa vyprovokovať za žiadnych okolností, obrň sa trpezlivosťou a vydrž. Na maturitách nebude len vy dve, budú tam aj ďalší, tak si k tebe nič veľké nedovolí, neboj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A kebyže sa sťažuje, je to jej slovo proti môjmu.
a či to triedna vyrieši tak to pochybujem.pretože u nás už baby boli za ňou a ona len navrhla zmenu učitela, ale keďže na našej škole nemajú tí ,,normálni´´ naviac času, tak sa nakoniec nič nevybavilo
Vela šťastia
@xennus no toho sa práve bojím, známka ani tak nie ale čo sa týka maturity... či tam mi niečo nenahne
@natashatko no PRESNE takto je to aj u nás.. presne... do pekla... a potom načo tam má vlastne človek chodiť, aj tak ťa tam kkt naučia
Pokial ta ten predmet moc netankuje tak odporucam sa na to vykaslat. Prestat jej papulovat a snazit sa moc neprovokovat. Casom na teba zabudne a budes v pohode z dobrymi znamkami.
Ked ta ten predmet zaujima a potrebujes ho tak samozrejme to treba riesit. Ale odporucil by som skor sa snazit proti nej vyhecovat spoluziakov nez ist do toho sama. Precalen bolo by trochu blbe keby ju vyhodili kvoli tebe. Ale ked ju ohovori cela trieda a nabonzuje ju jej nadriadenemu (riaditel, zastupca). Tak potom mate sancu na uspech mozno jej prehovori do duse a zacne vam vysvetlovat veci. Alebo dostanete ineho ucitela.. Len ci sa iny lepsi najde, na vidieku ich moc nebyva, zalezi od toho kde zijes.
Nie nadarmo sa hovori: "ten co to vie ten to robi, ten co to nevie ten to uci"
Že nepapuľuj... ja nepapuľujem, veď píšem že som ticho a to ju ešte viac naštartuje
A to so spolužiakmi, problém je v tom, že väčšina je taká, že sa boja otvoriť si papuľu aj keby im do hlavy denne strieľala.
to je zvlastne ze ticho ju provokuje, taki ucitelia by sa nam hodili
Ja by som vám ju s radosťou dohodila, kebyže ju už v živote nemusím vidieť
A v tej skupine je ich o jedného viac, takže aj tak by to nešlo
ignoruj,alebo ju pošli do piče,u nas sa vsetko riesi agresivnostou a aroganciou
nás učila jedna (jedna z 8 alebo koľko sme ich už mali na angline) ktorá bola začitočníčka a nič nenaučila. ale jej žiaci aj dosť robili zle, lebo proste tú anglinu nevedela...a sama odišla. inak neviem. ja som si už asi na všetko zvykla:/
Lenže keď ma tá harfa ohovára po kabinetoch, tak je to o inom.
Pribudol nám tento rok nový predmet s novou profkou, a tá sa hneď na tretiu či koľkú hodinu spýtala "ktorá je Zuzana blabla" a tak som sa prihlásila a ona len "dobre"... jednoducho je to maximálne nepríjemné, lebo tí idioti vás zaškatuľkujú a dosť, nedá sa s tám spraviť ani hovno potom a môžem sa snažiť ako chcem
ak to učí ešte iná profesorka, mohla by si žiadať o preradenie alebo niečo podobné...viem že u nás na gympli šlo jedno dievča maturovať do iného mesta, aby sa vyhla profesorke kt. ju neznášala. Neviem ako to vybavila, ale proste to šlo.
Ale anglinu v zivote potrebovat budes.... ja som mal to iste sedela na mne anglinarka a vysledkom su medzery, ktore sa snazim zaplatat dodnes.... Ries to s triednou alebo si zaplat sukromne doucka lebo ucitelia maju tendenciu sa kolektivne ochranovat, ak ma s nejakym student problem, co je dalsia vec na ktoru sa doplaca ale to uz idem z cesty
Rada -nedaj sa vyprovokovať za žiadnych okolností, obrň sa trpezlivosťou a vydrž. Na maturitách nebude len vy dve, budú tam aj ďalší, tak si k tebe nič veľké nedovolí, neboj.
A nedaj sa, už to len nejako vydrž.