Ahojte pred pár dňami som si dala v telefóne obnoviť výrobné nastavenia v mobile. Čítala som si postup na nete a tam bolo písané, že si SD kartu musím najprv zašifrovať, potom ju vybrať z mobilu a obnoviť výrobné nastavenia. Tak som to aj spravila, no odv
Galaxy young som mal aj ja. A myslím že ti neblbne kôli SD
V PC sa pokuš niako otvoriť SD a z nej prekopírovať súbory na inú SD a tú skús či ti funguje v mobile. Pri reinštalácii stačí ak SD vyberieš a nie žiadne šifrovanie či čo.
@kovu11 tak čo je to chyba telefonu? lebo keď mám kartu vonku tak mu nič nie je ale keď tú kartu používam tak má občas také prepinaky až pokiaľ ju zase nevyberiem von.
@niktozaujimavy normálne v nastaveniach som mala nastavené šifrovanie sd karty. na jednom android fore som čítala, že keby som to nezašifrovala tak mi mobil po obnovení výrobných nastavení kartu vôbec nezoberie. Tak som to spravila tak a karta síce ide ukazuje mi na nej všetky fotky a pesničky ale keď ich chcem otvoriť tak mi vypíše niečo v štýle, že sa to nedá prečítať.
@seeyou tak v nastaveniach musis mat aj odsifrovanie nie? v tomto ti neporadim fakt neviem, myslel som ze si pouzila nejaku aplikaciu na zasifrovanie, nabuduce uz budes vediet ze treba zalohu spravit alebo jednoducho vitiahnut kartu a dat obnovenie alebo reset co uz.
@niktozaujimavy no jasné, že to už nabudúce budem vedieť. Len ma štve, že ja som práve tú kartu pred tým obnovením vytiahla aby sa mi nič nestratilo a aj tak mi tie súbory neotvorí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
V PC sa pokuš niako otvoriť SD a z nej prekopírovať súbory na inú SD a tú skús či ti funguje v mobile. Pri reinštalácii stačí ak SD vyberieš a nie žiadne šifrovanie či čo.