Dobrý deň. Mám taký problém keď zapnem hru the sims 4 na win10 tak mi tam vyhodí čiernu obrazovku a túto hlášku: CANNOT DISPLAY THIS VIDEO MODE, CHANGE COMPUTER DISPLAY INPUT TO 1440X900@60HZ.... všetky hry ako gta 5 witcher 3 atď mi šlapú bez problémov.
@alex458 "blbosť, mne na mojej jednej konkrétnej konfigurácií kompu to beží a tak samozrejme že to beží aj na všetkých zvyšných rozdielnych desiatkach tisícov kombinácií hardvéru a softvéru"
...ehm... -.-
a ešte k tomu po príspevku kde je link na oficiálne EA support fórum kde je jasne povedané že je to veľmi častý, až priam bežný problém.
...ehm... -.-
@alex458 mhm, "promiň ja sa v tom nevyznám" a preto ako prvý koment zahlásiš definitívne jednoznačné "blbosť" bez jediného náznaku "podľa mňa" alebo "ale nie som si istá lebo sa v tom nevyznám"
bude ti automaticky odpustené zajtra keď už si nebudem pamätať, prajem pekný zvyšok večera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» answers.ea.com/t5/The-Sims-4/I...
...ehm... -.-
a ešte k tomu po príspevku kde je link na oficiálne EA support fórum kde je jasne povedané že je to veľmi častý, až priam bežný problém.
...ehm... -.-
bude ti automaticky odpustené zajtra keď už si nebudem pamätať, prajem pekný zvyšok večera