@heatrow nejde ani tak o silu zdroja ako jeho vyťaženie
ak máš napr.: 250tku, tak to utiahne komponenty + príslušenstvo do do 250W
ak máš 500 v novom noťase, ale komponenty ti zožerú 480, tak je logické, že napájanie nebude dosť silné na iné veľké žrúty aj napriek tomu, že tie žrúty majú vlastné zdroje
@dogyno neviem či som ťa dobre pochopil teraz ale aj tak mám TV napojený v samostatnej zásuvke a notebook mám len na batérii každopádne nemyslím si že to bude táto chyba elektrikár totiž som lebo ono mi nevypne TV ale iba obraz
@dogyno kábel bol v obale v skrini a pred zapojením som ho dostatočne vyfúkal tak isto aj výstup na ntb a vstup na tv neviem nechápem zajtra skúsim tú zmenu rozlíšenia a ak to nepôjde tak nwm
@heatrow skús odsledovať, ako sa správa grafická karta na NTB, či sa neprehrieva, to môže byť dôvodom reštartu, tým pádom by som zmenil rozlíšenie pri napojení na TV a možno upravil aj frekvenciu zobrazovania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ak máš napr.: 250tku, tak to utiahne komponenty + príslušenstvo do do 250W
ak máš 500 v novom noťase, ale komponenty ti zožerú 480, tak je logické, že napájanie nebude dosť silné na iné veľké žrúty aj napriek tomu, že tie žrúty majú vlastné zdroje
tak to by som pozrel či nemáš na konkatoch prach