Od dnes máme doma internet, ktorý má aj Wifi. Problém je v tom, že si zapnem na mobile wifi a skúšam sa pripojiť, tak mi to nejde. Aj ked mám dobré pripojenie, že mi ukazuje na wifi plný signál.
asi mas v mobile nieco blbo nastavene. nieco nepovolene alebo tak. inac mobily zvyknu rychlo dobre reagovat na wifi, ked maju vsetko dobre nastavene, aspon ja mam zatial len take skusenosti, ze som sa cudovala, co je blbo, kym som si neprezrela nastavenia...
Tak keď má wifi úplne nové, jedine tak na mobile nastaviť staticku IP. Potom už len riešit - najcastejsie wifi rezim g alebo n, default b/g/n (g je spätne kompatibilne s b) a zabezpecenie ak nejake je. Potom ak je nastavene nejake filtrovanie co pochybujem. Pripojit sa je jedna vec.
včeera ked som bola u sesternici, a bola som tam pripojena na ich wifi, prisla som domov, a nešlo mi pripojit sa doma..písalo mi to že sa ukladá, pipája a ž mi to nakoniec napísalo - Vylúčené zlé internetové pripojenie...netuším čo znamená..vypla som wifi na mobile, a ráno už mi to šlo..celý den normalne všetko fungovalo, dnes som bola u kamoša a tiež som tam bola chvilu pripojená, prišla som domov, a znova mi píše to isté čoo pred tým ..čím to može byt ? je to chyba v mobili alebo v čom ? resetla som mobil, vypla som wifi zo zásuvky, všetko povypajala a znovu zapojila a nič... dakujem za odpoved
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
alebo máte niečo zle nastavené v nastaveniach routeru...
a skúšala si to už aj na iných zariadeniach?
Aký máš mobil? Aký máš router?
Môže to byť spôsobené buď :
zadávaš zlé heslo
máš nastavené filtrovanie MAC adries
máš nastavenú sieť 802.11n a tvoj mobil podporuje iba 802.11g
ďalej ma už nič nenapadá
Môže to byť v mobile, lebo väčšina mobilov podporujú iba 802.11 g a pokiaľ router vysiela iba N, tak sa nepripojí
Ale čo je pravdepodobnejšie, má nastavené filtrovanie MAC adries alebo zadáva zlé heslo