Zdravim poradte mi mam hru zabalenu v niekolkych archivoch a ked ju rozbalujem vypise mi v polke ze mam nedostatok miesta na disku ..Hra má nejakych 8GB a mam 120GB volno v pocitaci tak neviem v com je problem..dal som si to aj rozbalit u synovca v pocita
@etelnair Ja doma tiež posielam niekoľko GB súbory cez skype. Je to v podstate jedno cez čo to posielaš, aj tak to rýchlejšie nepôjde, len tak, ako to Wi-Fi-na pustí. Kým by som zapojil kábel, tak to je poslané...
bude to asi tym ze mas 2 disky a Ccko mas skoro plne a nejde ti to lebo to najprv extrahuje do Ccka niekde do tempu a potom sa to presunie tam kam to extrahujes, takze bud nastavis vo winraru temp na tom druhom disku alebo si sprav na ccku miesto...
@stage vies ze to nie je az tak vela.. teda mozno par hodin.. pri dobrej rychlosti oboch stran.. ale tak kym je jedenv skole a dalsi v praci.. to ti utecie rychlo..
inak.. @citroon co tak skusit zohnat inu verziu danej hry.. ktora by ti problemy nerobila..
@etelnair ja píšem o domácej sieti a ver tomu, že to je poslané skôr, ako nájdenie usb, zapojenie, skopírovanie, bezpečné vypojenie, zapojenie do druhého pc a stiahnutie... takto len pošleš a máš pokoj...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
inak.. @citroon co tak skusit zohnat inu verziu danej hry.. ktora by ti problemy nerobila..